Wokkipäivä

 

Tänään oli wokkipäivä.

Pavut, sipuli ja kesäkurpitsa löytyivät kasvimaalta, quorn (sieniproteiina, kasvissyöjän “kanaa”, on tosi hyvää!) pakastimesta ja nuudelit kaapista.

Jaoin lopussa wokin kahteen ja lisäsin aikuisten osuuteen punaista currytahnaa Se kun on turhan tulista lasten makuun. Vihreä currytahna olisi sopinut ehkä vielä paremmin, mutta ei ollut. Minulla on huomenna on kisapäivä, joten Tuukka kokkaa. Saas nähdä mitä!  

 

Papu-quornivokki

1 kesäsipuli

1 pieni Kesäkurpitsa

iso nippu keitettyjä vihreitä papuja

pussillinen Quorn-kuutioita (löytyy kauppojen pakastealtaasta)

½ dl Soijakastiketta

Mustapippuria myllystä

2 tl curryjauhetta

1 tl paprikajauhetta

1 tlk kookosmaitoa

nippu tuoretta basilikaa

(ripaus suolaa maun mukaan)

lisäksi, jos pitää tulisesta: 

2 tl punaista currytahnaa (matsaman curry paste)

 

Ruskista pannulla reilussa oliiviöljyssä kevyesti pilkottu sipuli ja quornkuutiot. lisää kesäkurpitsa, pavut ja mausteet ja paista vielä hetki. Lisää kookosmaito ja soijakastike ja anna hautua n. 5 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa sekä currytahnaa. 

Tarjoile nuudeleiden tai basmatiriisin kera.

Kommentit (10)
  1. Kiva blogi. Touhujanne seuraillessa tulee hyvälle tuulelle.
    Tämä kasvisruokavalio on minulle vieraampi. Suhtaudun suurella varauksella tähän quornkuutioon. Onkohan se terveellistä ?

  2. Pitkästä aikaa taas blogiasi lukemassa ja aina se vaan saa yhtä hyvälle tuulelle <3 Lapsoset kasvaneet niin paljon ja ihanaa touhua siellä teillä taas koko kesä.
    Mukavaa elokuun jatkoa sinne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *