muotoseikka\
muotoseikka\

UUTTA BLOGISSA – MUTTA MITÄ?

Se olisi sitten loppiainen ja kirjaimellisesti juhlakauden loppu. Ihmettelen aina sitä tahtia, jolla monet sisustusbloggaajat heti välipäivinä keräävät joulukoristeet pois ja niin sanotusti riisuvat joulun pois kodista. Minulla on siinä vaiheessa vielä sellainen olo, että juurihan vasta sain kotiin joulun tuntua, ja heti se pitäisi jo pakata pois silmistä. Itse asiassa haluaisin vielä tässäkin vaiheessa säilyttää muutamat jouluisen tunnelmalliset elementit kotona. Olen aina ollut sellainen tyyppi, että minun on vaikea irrottaa asioista, joista pidän. Esimerkiksi olohuoneen havut ja makuuhuoneen enkelikello ovat yksi asioista, jotka haluaisin pitää kodissa talven yli. Ehkä teenkin niin.

Alkuvuosi on tuntunut tahmealta, mutta innostavan ensimmäisen työviikon myötä olen kääntänyt katseeni uudistuksiin, joita uusi vuosi tuo tullessaan. Luvassa on isoja muutoksia myös täällä blogissa, ja olen niistä aika täpinöissäni. Kerron tuonnempana hieman lisää siitä, mistä on kyse. Edessä on vielä aika paljon työtä ennen kuin voin siirtyä nauttimaan tuloksista.

Sen kuitenkin paljastan, että teen parhaillani entistä tarkempaa suunnitelmaa blogin sisällöksi tänä vuonna. Nyt teillä lukijoilla olisikin hyvä tilaisuus vaikuttaa siihen, mistä kirjoitan tänä vuonna. Perinteisten sisustus- ja remonttiaiheiden lisäksi olen pyöritellyt kanavissani aiheita liittyen vanhemmuuteen, ekologisuuteen ja vastuullisuuteen sekä arvoihin. Ovatko nämä sellaisia aiheita, joista haluasitte jatkossakin lukea? Mikä muu teitä kiinnostaa sisustamisen lisäksi? Nikkarointi ja remppapuuhat? DIY-jutut? Puutarha? Lapset? Reissuvinkit? Edullinen sisustaminen ja second hand? Kulttuurivinkit? Koirat? Joku muu, mikä? Kommentoikaa mieluusti joko täällä tai Instagramissa, niin suunnittelen tänne juuri sellaista sisältöä, joka lukijoita kiinnostaa.

Hienoa, jos jaksatte olla mukana tänäkin vuonna!


Some big changes coming in the blog. Stay tuned to find out, what they are. But already now you can give me some tips on the content. What would you like to read this year? Give me a comment here or in Instagram!


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentit (4)

 1. Johanna Ailio

  Tämä on hyvin kaunis ja ihana blogi. Ekologisuus sisutuksessa, esineiden elinkaaren selvittäminen, materiaalien ekologisuus, kierrätys kiinnostavat. Ehkäpä myös ekonomisuus, kulutuksen minimointi estetiikasta tinkimättä on myös innostava aihe. On ollut hienoa seurata blogiasi ja innolla odotan uutta!

  • vilja

   Tämä kommentti ilahdutti todella paljon! Ja kiitos näkemyksestäsi! Tästä oli apua suunnittelussa.

 2. Anne

  Kaikki nuo mainitsemasi aiheet kiinnostavat,parhaiten viihdyn monipuolisten (kuten tämän) blogien parissa 🙂

  • vilja

   Ihana kuulla! Kiitos tästä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *