muotoseikka\
muotoseikka\

SUKLAATA SOHVASSA JA OLOHUONEEN TULOKKAAT

olohuoneen sisustus

olohuoneen sisustus

olohuoneen sisustus

olohuoneen sisustus

olohuoneen sisustus

Meillä on suklaatahroja siellä täällä. On sohvassa, on rahissa, on tyynyissä, seinissä, lattiassa ja ties missä. Siihen on kuitenkin tärkeä syy. Poika opettelee kuivaksi, ja jokaisesta onnistuneesta pottatuokiosta saa palkaksi puolikkaan suklaapalan. Suklaata on jaettu palkaksi viime aikoina paljon, ja siitä olen todella iloinen. Tyyppi kasvaa ja kehittyy ja elämä helpottuu.

Sisustusrintamallakin tapahtuu kehitystä, sillä olohuone alkaa olla kutakuinkin valmis sisustukseltaan. Olohuoneessa on muutama tähän kotiin hankittu elementti, jotka on syytä esitellä myös blogissa. Yksi pitkäaikainen haaveeni on suurikokoinen pyöreä peili, joka on nyt ripustettu sohvan yläpuolelle. Peili on House Doctorin ja se on hyvin tukeva ja mielestäni upean näyttävä. Peilin muoto on oivallinen pari samettirahille, joka on IKEAn, mutta jonka ostin tori.fi:stä käytettynä. En raaskinut sijoittaa täyttä hintaa kalusteeseen, jonka uumoilin kärsivän juurikin tämän suklaasormen sotkuista. Niinpä pyyhin siitä suklaata ihan hyvällä omatunnolla, kun sain sen sopuhintaan käytettynä. Pyöreitä muotoja on myös lasivitriinin päällä olevassa taulussa sekä suuressa vadissa, jossa säilytän lehtiä ja muuta lueskeltavaa. Siinä lepäilee myös aivan uskomattoman hyväksi laitteeksi todettu Bang&Olufsenin bluetooth-kaiutin Beoplay P2. Pienen laitteen äänentoisto on huippuluokkaa, enkä koe tarvitsevani muita musiikkilaitteita enää.

olohuoneen sisustus

olohuoneen sisustus

olohuoneen sisustus

olohuoneen sisustus

olohuoneen sisustus

olohuoneen sisustus

Myös sohvapöytä on hankittu tähän kotiin. Huomaan, että tänne sopivat aiempaa kotia paremmin tummat sävyt vastapainoksi vaaleiden kanssa, joten hankin tänne mustan sohvapöydän. Etsin oikeaa sohvapöytää parisen vuotta, mutta vasta kun uusi koti löytyi, löytyi myös uusi pöytä. Kyseessä on Lampefeberin Dot-pöytä, jonka olen ostanut Skannosta. Olen todella rakastunut tähän tukevaan mutta siroon pöytään ja sitä on kiva katsella joka päivä. Jalkarakenne ei menetä mielenkiintoaan.

Annon tummanharmaa torkkupeitto tarttui mukaan Fiskarsin reissulta Summer House -näyttelystä, ja se on aivan mielettömän pehmeä ja kaunis. Se teki mielestäni juuri oikean rennon silauksen olkkariin. Sen alle on hyvä iltaisin käpertyä ja nostaa jalat rahille.

Näissä tunnelmissa vietämme kesän kuumia viikkoja. Aika vähän ollaan tosin oltu kotona, kun kesä on vienyt meitä paikasta toiseen. Vaikka välillä on hiki toivon, ettei tämä kesä loppuisi ikinä.Some new items in the living room. The round mirror by House Doctor is my favourite. It compliments the Dot table by Lampefeber. I notice that dark details fir better in this home than the previous one. So black table was a must.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentit (6)

 1. Riikka

  Tuo sohvapöytä on todella kaunis, ja koko huoneen tunnelma lämpöisen kutsuva <3

  • vilja

   Kiitos Riikka! Tosi kiva kuulla. Ja tsemppiä sinne talon kanssa!

 2. Anu Närevuori

  Niin kaunista, aivan ihana olohuone. Sinulla on aivan täydellisen hyvä maku. Olen lukenut blogiasi vasta hetken, mutta koukutuin heti. Olet paitsi taitava sisustaja myös hyvä kirjoittaja, ilo seurata. Blogi on inspiroiva ja rauhoittava. Jännästi välittyy tasapaino elämästä tämän blogin kautta. Varmaan esittelet kodin muitakin tiloja, innoissani niitä odottelen. Ihanaa loppu kesää.

  • vilja

   Kiitos aivan valtavan ihanasta kommentista! Ihan tippa herahti silmäkulmaan, kun luin tämän. Juuri tällaisten kommenttien takia blogia jaksaa kirjoittaa. Luvassa on tosiaan muidenkin tilojen esittelyä uudesta kodista, kunhan arki saadaan kesäloman jälkeen taas kunnolla pyörimään. Eli pysyhän kuulolla! Mainiota loppukesää myös sinulle!

 3. Maria

  Hei! Mikä peilin halkaisija on? Kiitos vastauksesta!

  • vilja

   Moikka! Peilin halkaisija on 80cm. Hyvää loppukesää!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *