Blogit
muotoseikka\

STYLEROOMIN HAASTATTELUSSA

Joko sinä olet mukana StyleRoomissa?
Jos et, kannattaa käydä tutustumassa tuohon hauskaan,
monipuoliseen ja kotoisaan sisustusyhteisöön viimeistään nyt.
Hyvä syy sille on ainakin se, että StyleRoom esittelee
tällä viikolla käyttäjistään juuri muotoseikan. Mahtavaa!
Lue TÄÄLTÄ(klik!), mikä on minun pahin sisustusmokani, ja
mitkä huonekalut eivät koskaan kotiutuisi meille.

Kuva-albumeihini pääset TÄÄLTÄ (klik!).

Palvelussa pääsee myös tutustumaan ihan tavallisten ihmisten
persoonallisiin koteihin. Luo tili ja käy kurkkaamassa!

 
Finnish Styleroom made an interview of me.
If Finnish is ok for you, red it HERE.

Kommentit (10)

 1. KATJA/ NEOVIA HOUSE

  Kiva haastattelu 🙂 Mukavaa lukemista, avautuu persoona blogin takaa ja antaa siten syvyyttä blogillekin. Teillä on kaunis ja ajaton koti! Styleroomiin en ehtinyt tutustua, pitääpä jossain vaiheessa liittyä. Tykkäsin kovasti mainitsemastasi Piretin kodin kuvista. Tuollaista maanläheistä, hiukan rosoista ja maskuliinista, mutta silti kevyttä ja vaaleaa sisustusta haen itse nyt takaa, ja pikkuhiljaa pääsen toivon mukaan haluamani lopputulokseen (ja mitä sitä sitten sisustaa ;)…)

  • vilja

   Tosi kiva kuulla! Omasta persoonastaan antaisi mieluusti enemmänkin, mutta blogi on niin kovin rajallinen väline sitten kuitenkin 🙂
   StyleRoomissa on paljon ihania koteja, joita ei blogeissa näe. Piretin on yksi kyllä parhaista. Mutta sinne vaan selailemaan. Inspistä on varmasti tarjolla!
   Ja teidän koti on kyllä aivan upea ja juurikin täynnä kiinnostavia yksityiskohtia ja persoonaa. Silmä kiertelee kuvissasi ihania yksityiskohtia todella pitkään.

  • KATJA/ NEOVIA HOUSE

   Hei kiitos! Olipa ihanaa palautetta :). Kiva jos kuvista saa jotain irti, monesti sitä on itse niin kriittinen, ettei meinaa uskaltaa julkaise-nappia painaa ;). Kiitos itsellesi kun panostat kuviin, olet selvästi paneutunut kuvien maailmaan ja taidokasta jälkeä on kiva katsoa :). Hyvä me kaikki bloggaajat, on tämä toisaalta hullun hommaa, mutta niin antoisaa!

  • vilja

   Todella. Hullun hommaa, mutta antaa niin paljon. 🙂 Ja onneksi olette te, kanssabloggaajat, tsemppaamassa, kuten sinä nyt. Paljon muuta ei tarvita.

 2. JohannaL / Koti Aurorassa

  Luettu on, itseasiassa heti kun haastattelusi julkaistiin 🙂

  • vilja

   Kiva kuulla, Johanna 🙂

 3. Taru

  Kiva haastattelu! Hirmu kivasti onnistuit kuvaamaan sisustustyyliäsi ja haaveitasi – itselle tuo tuntuisi niin kovin vaikealta 😉

  • vilja

   Todella kiva kuulla! Joskus tuntuu siltä, että vaikka olen suomen kielen ammattilainen, en osaa mitenkään sanoa asioita niin, että ne olisi helppo ymmärtää. Hienoa, jos nyt meni edes vähän sinne päin 🙂

 4. S – Beauty of Life

  Kaunis sinä 🙂

  • vilja

   Höhö, kiitos. Punastelen 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *