muotoseikka\
muotoseikka\

PIENI JOULUPUU JA JOULUN TÄRKEIN TAVOITE

joulukuusi ruukussa

joulukuusi ruukussa

joulukuusi ruukussa

joulukuusi ruukussa

joulukuusi ruukussa

joulukuusi ruukussa

Tänä vuonna meilläkin on joulukuusi. Tai jos tuota pientä närettä keittiön ikkunalla voi sellaiseksi kutsua. Olen vuosien ajan ripustanut koristeet karun kauniiseen oksaan, mutta tänä vuonna halusin jotain vihreää. Tämän ruukkukuusen pitäisi kestää useita kuukausia eikä vain joulun pyhien ajan, joten se sai lähteä mukaan kukkakaupasta. Kuusi on pehmeän pörheä, eikä siihen voi ripustaa kovin painavia koristeita. Siksi ripustin siihen vain muutaman paperisen koristeen. Pidän siitä, että keittiön tasolla on jotain hieman perinteisempää ja jouluisempaa.

Ikkunaan askartelimme pojan kanssa sitten jotain todella perinteistä – nimittäin paperihiutaleita. Niiden askartelu oli selvästi enemmän äidin mieleen, mutta alle kolmevuotiaskin sai varsin upean hiutaleen aikaiseksi. Nappulan hiutale on kuvassa alimpana.

joulukuusi ruukussa

joulukuusi ruukussa

joulukuusi ruukussa

Ruokapöydälle olen laittanut pari kynttilää kauniiden kivilaattojen päälle. Tällaiset hyvin pienet ja yksinkertaiset asetelmat tuovat minulle joulumielen.

Pieni joululomani alkoi tänään. Sohva kutsui minua oitis, mutta ei suinkaan lepäilemään, vaan irrottamaan ja pesemään päällisiä. Hain myös jouluruoat kaupasta, pesin eteisen maton ja vaihdoin lakanat. Tästä se joulupuuhastelu alkaa ja edessä onkin melko paljon säätöä ennen kuin aaton rauha laskeutuu. Kunpa vain osaisin tehdä kaiken hyvällä mielellä, stressaamatta ja tuskastumatta.

Olisiko siinä tavoitetta meille kaikille?


A little Christmas tree in the kitchen and some paper snow flakes on the window. A little more classical holiday elements this year.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *