muotoseikka\
muotoseikka\

OMENANKUKKIEN KATOS ETUPIHAN YLLÄ

OMENAPUUT_KUKKIVAT_IMG_3950

OMENAPUUT_KUKKIVAT_IMG_3957

OMENAPUUT_KUKKIVAT_IMG_3959

OMENAPUUT_KUKKIVAT_IMG_3947

OMENAPUUT_KUKKIVAT_IMG_3963

OMENAPUUT_KUKKIVAT_IMG_3974

OMENAPUUT_KUKKIVAT_IMG_3970

Omenan kukinta alkaa olla tältä kesältä ohi, mutta haluan vielä jakaa kanssanne tämän kukkaloiston. Etupihallamme on kolme suurta omenapuuta, jotka muodostavat sisäänkäyntien ylle kauniin katoksen. Omenan oksien katos oli ensimmäisiä asioita, joihin ihastuin, kun tulimme taloa katsomaan ostoaikeissa. Etupiha on kauneimmillaan kesäkuun alussa, kun puut puhkeavat kukkaan. Viime vuonna kukinta oli käsittämättömän runsas, ja remontin tiimellyksessä jaoinkin siitä muutamia kuvia blogissa. Tänä vuonnakin puut kukkivat kauniisti, vaikka kukkia oli hieman viimevuotista vähemmän. Syksyllä tulee kuitenkin varmasti taas mukavasti omenaa, ja minä pääsen hilloamispuuhiin.

On ollut juhlavaa kävellä terälehtimatolla aina, kun tulee töistä kotiin. Sisääntulon katoksessamme on myös talitiaisen pesä, ja poikasiaan ruokkiva lintuemo on hellyttävää seurattavaa. Eläköön kaupunkiluonto!


The big apple trees are in bloom in our front yard.
White flowers everywhere.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentit (1)

  1. Jenni S. | big mamas home

    Vitsi mikä näky. Vähän käy kyllä kateeksi hyvällä tavalla. <3 Minä olen miltein kasvanut omenapuiden alla. Vanhan talon pihassa puita oli peräti kuusi. Nuoren tytön harmi oli suuri, kun vanhemmat päätyivät muuttamaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *