muotoseikka\
muotoseikka\

LASTENHUONEEN SULOINEN ELÄINKALUSTO

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Kun taaperomme leikit alkavat hurjaa vauhtia monipuolistua, tuli aika hankkia pojan huoneeseen pöytäryhmä. Nappula nauttii jo värikynillä sotkemisesta piirtelemisestä, palapelien rakentamisesta sekä palikkaleikeistä, joita voi nyt harrastaa myös pöydän ääressä istuen. Tämä ylisöpö pöytäryhmä on Jollyroom-nettikaupan omaa Minitude-mallistoa. Tuolien selkänojissa on hauskat eläinteemat, ja etenkin tuo hirvituoli on mielestäni aivan älyttömän suloinen.

Poika on ollut todella tohkeissaan uudesta pöytäryhmästä, ja ensimmäisinä päivinä ei meinannut uni tulla silmään, kun piti vain päästä sängystä uudelleen ja uudelleen istuskelemaan tuolille. Äiti myös käsketään istumaan toiselle tuolille, ja sitten alkaa palikkatornikilpailu, jossa se voittaa, jonka torni on viimeisenä pystyssä. Leikkiin kuuluu myös kilpakumppanin tornin sabotointi perustuksia horjuttamalla.

Minäkin olen valtavan ihastunut tähän kalustoon. Halusin alun alkaenkin Nappulan huoneeseen myös luonnollista vaaleaa puuta harmaan sävyjen lisäksi, ja nyt huone alkaa saada sitä tunnelmaa, jota sinne alunperin toivoin. Puu tuo lämpöä ja kodikkuutta tilaan. Pidän myös kalusteiden mattaisesta ja sametinpehmeästä pinnasta. Pinta on käsittelemätöntä puuta, joten kalusteet voisi myös maalata tai vahata, mutta minä ihastuin tähän kättä hivelevään puupintaan niin, että unohdin suunnitelmat kalusteiden  vaha- tai kuultomaalikäsittelystä heti.

Kaluston kylkeen sopivat mainiosti niin ikään Jollyroomista peräisin olevat suuret säilytyskorit, joiden sisään mahtuu vaikuttava määrä leluja ja muuta tarpeellista. Tällaisille suurille säilyttimille lastenhuoneessa onkin paljon käyttöä. Valkoisessa säilytyskorissa säilytän lattiatyynyjä, jotka voi ottaa esiin silloin, kun haluaa leikkiä lattialla istuen. Puunväriseen koriin taas mahtuivat kaikki lempparipehmot.

Koska monessa lapsiperheessä leluja on jo iso määrä, suosittelen jouluksi lapselle joko tällaista hieman monikäyttöisempää lahjaa tai vaihtoehtoisesti aineetonta elämyslahjaa, kuten vaikkapa kulttuuriesitystä. Nappulalle kalusto onkin osa joululahjaa. Aattona paketeista kuoriutuu jotain vaatimattomampaa.

Jännittävää joulunodotusta jokaiseen kotiin!


Minitude table set from Jollyroom has completed the kids room. This light wood brings warmth to the whole room.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentit (2)

  1. coffeetablediary

    Onpa suloiset! Sopii kuin nakutettu huoneeseen <3

    • vilja

      Kiitos Giselda! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *