muotoseikka\
muotoseikka\

LAHJOJA MINULTA MINULLE

Pitkästä aikaa täällä! Onpas aika vierähtänyt, ja edellisestä postauksesta on kulunut luvattoman kauan. Tauon syy ei oikeastaan ole edes se perinteinen kiire, vaan se, että olen ottanut aikaa ihan vain itselleni. Illat ovat menneet pojan kanssa hassutellessa ja sen jälkeen uni on korjannut minut mukaansa hyvin pian. Vapaat hetket olen viettänyt hyvässä seurassa upeassa toukokuun auringossa tai ihan vain itsekseni sohvan uumenissa.

Tämä oman ajan pyhittäminen onkin muodostunut minulle hyväksi tavaksi. Omat hetkeni ovat nimittäin sen verran vähissä, että koetan tehdä tuolloin aina juuri sitä, mikä juuri silloin sattuu tuntumaan hyvältä. Joskus (lue: usein) tuntuu siltä, etten oikeastaan halua tehdä mitään ihmeellistä. Se vasta onkin laatuaikaa se.

Elämänpiirin kietoutuessa pienemmäksi olen keskittynyt pääasiassa muurahaisperspektiiviin. Nautin hyvin pienistä asioista ja yritän olla murehtimatta suurta kuvaa. Ympärilläni on niin paljon pieniä hyviä asioita, joista saan arkeeni iloa. Näihin pieniin hyviin asioihin ja niistä iloitsemiseen liittyvät myös pienet lahjat, joita olen ostanut itselleni. Lahjon itseäni milloin hyvästä työsuorituksesta milloin ihan vain arjen pyörittämisestä sujuvasti. Suunnittelen innoissani jo uuden kodin sisustusta, ja muuton lähestyessä olen tehnyt muutamia hankintoja, joista saan iloa ja joiden uskon istuvan myös uuteen kotiin hyvin.

Näiden joukossa ovat muun muassa olohuoneen seinälle ostamani pieni villainen seinävaate ja Marimekon pieni maljakko, joita katselen joka ilta, kun katse harhailee tv-ruudusta ympäri olohuonetta. Pidän tuosta pienestä ryijystä tavattoman paljon, sillä se on sekä sävyltään että pehmoiselta materiaaliltaan todella suloinen.

Kun exän puupöytä katosi portaikon alta, hankin olohuoneeseen myös samettisen rahin tori.fi:n kautta. Toistaiseksi se on hyvä pari vesivärimaalauksille, jotka ovat portaikon alla olevassa seinässä, mutta uudessa kodissa se tulee varmasti osaksi sohvan ympärille rakentuvaa istuinryhmää.

Muuttoon on kutakuinkin tasan kaksi viikkoa aikaa. Pian tavarat alkavat kerääntyä laatikoihin – tai no, minähän se sinne pakkaan, ja siinäkin on oma työnsä – ja odottavat pääsyä uuteen osoitteeseen. Jännitys nousee ja sen myötä into.

Toivottavasti tämä hieno kesäinen auringonpaiste kantaa meitä aina uuteen kotiin asti. Aurinkoa teillekin sinne ruutujen toiselle puolelle!


I bought myself some gifts. The little wall hanging and the Marimekko vase make me so happy.
I also love my new velvet puff which I bought for the new home. In only two weeks time we’ll be there.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *