muotoseikka\
muotoseikka\

LAHJAT PEITTYI KÄÄRÖIHIN

lahjat paketointi

lahjat paketointi

lahjat paketointi

lahjat paketointi

Tänä vuonna joululahjat on suorastaan roiskittu kääröihin. Tai ainakin sen vaikutelman saa näistä paketeistani, joissa on roiskekuviota sekä lahjapapereissa että pakettikorteissa. Halusin tänä vuonna tehdä tosi rennot paketit, ja niissä juju löytyykin juuri kuoseista. Joka joulu paketteja kääriessäni mieleeni tulee rakas työkaverini Jani, joka pitää puolisonsa kanssa Kaikki paketissa -blogia. Kundit ovat äärimmäisen taitavia paketoijia, ja Jani naureskeeekin hyväntahtoisesti aina suomalaisen lahjapaketoinnin peruskiveä, käherrettyä lahjanarua. Narua viritellessäni mietin, että käherrettyä en sitten ainakaan tee. Tänä vuonna leikkasin lahjanarut viistosti lyhyiksi pätkiksi, jotka muistuttavat rusetteja. Todella helppo ja rento kikka lahjanarun käyttöön.

Turkoosi lahjapaperi oranssein roiskein on Ikeasta, ruskea lahjapaperi sekä pakettikortit ovat Granitista. Aikaisempina vuosina olen käyttänyt paketoinnissa paljon kierrätettyjä materiaaleja, mutta tänä vuonna turvauduin kaupan hyllyyn. Ihastuin tuohon turkoosiin lahjapaperiin niin kovasti, että sitä oli saatava joululahjojen kääreeksi.

Tänään olemme Nappulan kanssa kuunnelleet jo jokavuotista joululaulujen soittolistaani, ja joulumieli alkaa hiipiä kehoon.

Kolme yötä jouluun on…


Christmas presents wrapped in dots and splashes. Three nights ’till Christmas.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *