muotoseikka\
muotoseikka\

KUKKIVA BLOGIKOTI JA PÄIVÄ HUIPPUSEURASSA

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4029

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4001

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4005

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4007

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4010

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4037

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4012

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4019

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4022

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4046

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4048

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4049

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4051

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4065

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4070

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4073

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4075

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4023

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4077

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4078

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4081

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4085

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4091

KUISTIN_KAUTTA_IMG_4103

bloggaajat_kaikki

Mahtavia tyyppejä, hyvää ruokaa, kiinnostavia keskusteluja, sormilla väkertämistä ja tietysti järjettömän kauniit puitteet. Siinäpä sellainen yhdistelmä, että on vaikea keksiä hauskempaa tapaa viettää kesäpäivä. Kokoonnuimme lauantaina pitkän linjan sisustubloggaajien kesken Kuistin kautta -blogista tunnetun Heidin mykistävään kotiin Espoossa. Heidi oli järjestänyt meille sellaiset aikuisten naisten kaverikutsut, että oksat pois. Talo on vielä uutuudenkarhea, ja me vieraat huokailimme yhteen ääneen kollektiivista talokateutta. Avara, valoisa, kodikas, huolella tehty ja mietitty kokonaisuus. Kodin materiaalit ovat samalla rentoja sekä viimeisteltyjä ja muodostavat yhdessä todella ehjän kokonaisuuden. Talo hengittää ja valo kulkee tilasta toiseen upeasti. Koti on myös rakennettu harvinaiselle tontille, joka rajautuu mykistävään luonnon itse muokkaamaan jyrkkään kallioseinämään. Omia lemppareitani talossa olivat suuret, lattiaan asti ulottuvat ikkunat, olohuoneessa oleva takka, vessojen kauniit altaat, upeat lattiamateriaalit sekä tietysti unelmieni keittiö.

Koska olimme koolla juuri bloggariporukalla, kamerat räpsyivät tämän tästä. Tällaista silmänruokaa haluaa tietysti tallentaa muistikortille ja jakaa teille blogin kautta. Samanhenkisessä porukassa huomasi myös sen, että vaikka en ollut osaa näistä naisista koskaan ennen tavannut livenä, juttu luisti välittömästi. Eikä se pelkästään johdu siitä, että kiinnostuksen kohteet ovat samat, vaan yleensä samanlaisen harrastuksen valitsevissa ihmisissä on samanhenkisyyttä myös luonteissa. Tuntui kuin olisin jutellut vanhojen ystävieni kanssa. Ja ne tarjoilut! Noh, kuvat kertonevat kaiken.

Päivän teema olivat kukat, ja Heidin kotoa ajelimmekin porukalla Kauniasten Grani-kauppakeskuksessa sijaitsevaan Ihana Kukkanen -kukkakauppaan, jossa meillä oli sidontatyöpaja. Innosta puhkuen väkersimme itsellemme seppeleet ja kimput, joista lisää asiaa luvassa myöhemmin. Kävimme matkalla myös HALI Harmony Living -liikkeessä, joka myy tyylikkäitä sisustusesineitä, vaatteita, kenkiä ja koruja. Jos joskus ajelet Kauniaisten suunnalla, poikkea ihmeessä näissä helmissä. Nämä liikkeet sopivat esimerkiksi kesäretkikohteeksi.

Kiitos innostavasta ja nauruntäyteisestä päivästä, Heidi!
Kiitos myös muille mahtaville naisille hauskasta seurasta!

ryhmäkuvan on ottanut Tiina / Design Wash


Spent a perfect day with some blogger colleagues at Heidi’s
home which is familiar from the ever so beautiful blog Kuistin Kautta.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentit (4)

 1. S – beauty of life

  Wau! Siis näyttää kyllä niin täydelliseltä päivältä <3

  • vilja

   Oli kyllä ihan huikea päivä. Tällaisia lisää!

 2. JL

  Kaunista! Mistä tuo ”rottinkiarkku” on hankittu?

  • vilja

   Kunpa voisin auttaa! Voin koettaa kysyä Heidiltä arkun alkuperää.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *