muotoseikka\
muotoseikka\

JOULURAUHA LASKEUTUU

joulu sisustus

joulu sisustus

joulu sisustus

joulu sisustus

joulu sisustus

Joulu on laskeutunut meille. Keittelen riisipuuroa ja luumukiisseliä ja hieman tanssahtelen musiikin tahdissa. Hymyilyttää. Pian rauhoitutaan aattoon ja sen perinteisiin askeleisiin. Odotan pojan intoa, kun hän pääsee lahjojen kimppuun. Lapsen kautta saa elää uudelleen omat lapsuuden joulut.

Yksi syy hymyyn on myös olohuoneen pöydällä komeileva kukkakimppu, jonka rakas ystävä toi meille eilen ihan yllättäen. Se on valtaisan kaunis ja juuri minun makuuni. Rakastan yllätyksiä, ja viime päivinä olen saanut niitä useampia. Tällaiset eleet tuntuvat varpaissa asti. Olen valtavan onnekas, kun elämässämme on tällaisia ihmisiä.

joulu sisustus

joulu sisustus

Eilen teimme iltasella pojan kanssa lumienkelit pihalle. Totesin, että mikään muu ruoan, lahjojen tai kodin laittamisen puolesta ei taida tänä jouluna olla yhtä mieleenpainuvaa kuin tuo hetki, kun sätkimme hangessa vierekkäin, ja lumeen ilmestyi kaksi enkelihahmoa. Toinen valtavan suuri ja toinen pienen pieni.

Rauhaa ja muistijäljen jättäviä hetkiä jouluunne!


Merry Christmas to all!


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentit (2)

  1. Merja

    Hyvää Joulua teille . Ihailen sinua kun olet niin hyvin selviytynyt siitä mitä olet joutunut kokemaan. Ja kotisi on niin kaunis❤❤.

    • vilja

      Voi miten kauniisti sanottu. Kiitos!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *