Blogit
muotoseikka\

HERKULLINEN PÄÄSIÄINEN

Minä kun en voi ruokarajoitusteni takia syödä suklaamunia enkä pashaa,
tein täksi pääsiäiseksi mehevän kaneli-porkkanakakun.
Kehittelemäni resepti onnistui todella hyvin (kai joskus saa vähän itseään kehaista),
ja kakku hupeni jo ensimmäisellä herkuttelukerralla aikamoista vauhtia.
Jos kaipaat pääsiäiseesi todella helppoa ja hyvää leivonnaista, katso kakun
ohje toisesta blogistani täältä (klik!). Kakku on tietysti gluteeniton.
En lakkaa ihailemasta noita vihreitä versoja, jotka nyt ovat vallanneet ruokapöytämme.
Matalassa lasimaljassa kasvavat perunanarsissien sipulit, ja maljakossa vihertää
ruusuorapihlajan oksa. Munia en koristellut, koska ne ovat kauniita juuri noin.
Hyvää pääsiäistä!

Baked a gluten free carrot cake by my own recipe for Easter.
It came out just perfect.
 
I’m waiting for the bridal crowns to bloom soon. It’s one of my
favourite flowers.
 
Have a happy easter!

Kommentit (14)

  1. Sanna/ Sisustus COCO

    Nam -näyttää herkulliselta kakulta 🙂
    Mukavaa pääsiäispäivää.

    • vilja

      Se oli kyllä tosi hyvää. Nam nam. Kiitos!

  2. Frida – Koti kaupungin laidalla

    Kylläpäs täällä teillä näyttää kauniilta… en muista minkä linkin takaa tänne eksyin, mutta hyvä niin. Mukavaa pääsiäistä!

    • vilja

      Voi kiitos! Ja hienoa, että eksyit tänne. Toivottavasti tulet toistekin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *