muotoseikka\
muotoseikka\

HABITAREN HERKUT JA KUUMAT TRENDIT

Syksy on täällä. Sen tietää viimeistään siitä, että Habitare käynnistyi tänään pressi- ja ammattilaispäivällä. Kävin totuttuun tapaan kiertämässä Habitaren tarjonnan heti, kun ovi messuille avautui. Tarjonta oli tänä vuona inspiroivaa, ja suurin osa näytteilleasettajista tuntui panostaneen osastoonsa entistä enemmän. Messukeskus oli täyttynyt paviljongeista, usean huoneen kodinomaisista osastoista ja kekseliäistä stailauksista.

Tyylillisesti tarjolla ei ollut hirvittävästi uutta, sillä esillä oli paljon jo jonkin aikaa pinnalla olleita trendejä. Suurin jalansija messuilla oli luonnollisuudella, luonnonmateriaaleilla ja maanläheisillä väreillä, kuten ruskean ja hiekan eri sävyillä. Pellava, keramiikka, nahka, heinät, käsittelemättömän oloinen puuvilla, villa, tammi ja kaikki luonnollisen pörheä oli näyttävästi esillä. Lisäksi messuilla nähtiin viime vuoden tapaan paljon vahvoja värejä ja paljon samettia. Nyt murrettujen sävyjen rinnalle oli tullut kirkasta keltaista, punaista ja oranssia. Väri-iloittelussa on siis otettu vielä yksi askel pidemmälle. Oletteko te valmiita keltaisen ja beigen tuloon?

Nämä alla olevat messuosastot ansaitsevat minulta kunniamaninnan, ja näitä osastoja Habitareen kannattaa lähteä katsomaan. Tässä siis vinkkini Habitareen.

Marimerkko

Asun +
(useita brändeja esillä yhdessä Asunin kanssa)

Lapuan kankurit

Hakola

Fasetti

Muoto2

Anno

Wall Up

 Messut ovat jälleen käymisen arvoiset, joten suuntaa ihmeessä tällä viikolla Helsingin Messukeskukseen.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *