Toinen arvonta!

Marraskuun pimeydessä lipsahdan huomaamatta uuteen ruokavalioon. Pari konvehtia aamulla, polkkatikkuja välipalaksi, torttuja ja piparkakkuja illalla. Selitykseni on sama kun kesällä, jolloin syön jäätelöä joka päivä: Tätä kestää niin vähän aikaa.

Ensimmäiseksi ostan aina Talvikonvehteja. Jännittää, onko maussa tai koostumuksessa tehty muutoksia. Helpotus, kun kaikki on kohdallaan. Sitten on konvehtilajitelman vuoro. Present-rasia on pitkäaikainen suosikkini, mutta en voi hyväksyä viime vuonna tehtyä uudistusta, jossa cappucino- ja karpalokonvehdit vaihdettiin sitruunapiiraaseen. Sitruunapiiras, mikä maku se muka on?

Pahimman konvehtihimon laannuttua satsaan laatuun ja ostan Lindtin suklaapalloja. Niissä on ihanasti raksahtava kuori ja täydellisen tahmea sisusta. Varmaa on sekin, että mahaani päätyy muutama piparilla maustettu joulusuklaalevy ja supermakea Omar-konvehti.

Jouluun mennessä olen syönyt jo melkein tarpeeksi suklaata. Mutta onneksi on marmeladeja! Ja juustokakkua. Ja niitä pipareita. Ja…

Mitä muuta? Mikä on sinun jouluherkkusi? Kommentoi ja osallistut samalla joulukirjojen arvontaan. Kirjapaketissa on tällä kertaa Mima Sinclairin Pipari-ihmemaa, Tiia Koskimiehen Syksystä jouluun ja Olga Temosen Olgan joulu.

Kuvassa olevan lusikan voit tilata täältä.

Kommentit (73)
  1. Kaikki suklaat maistuu. On jo tässä hiukan ”harjoteltu” joulua ajatellen suklaan popsimista.

  2. Mozartin kuulat kuuluvat ehdottomasti joulun herkkujen kärkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *