Blogit
Mrs. Christmas

Toinen arvonta!

Marraskuun pimeydessä lipsahdan huomaamatta uuteen ruokavalioon. Pari konvehtia aamulla, polkkatikkuja välipalaksi, torttuja ja piparkakkuja illalla. Selitykseni on sama kun kesällä, jolloin syön jäätelöä joka päivä: Tätä kestää niin vähän aikaa.

Ensimmäiseksi ostan aina Talvikonvehteja. Jännittää, onko maussa tai koostumuksessa tehty muutoksia. Helpotus, kun kaikki on kohdallaan. Sitten on konvehtilajitelman vuoro. Present-rasia on pitkäaikainen suosikkini, mutta en voi hyväksyä viime vuonna tehtyä uudistusta, jossa cappucino- ja karpalokonvehdit vaihdettiin sitruunapiiraaseen. Sitruunapiiras, mikä maku se muka on?

Pahimman konvehtihimon laannuttua satsaan laatuun ja ostan Lindtin suklaapalloja. Niissä on ihanasti raksahtava kuori ja täydellisen tahmea sisusta. Varmaa on sekin, että mahaani päätyy muutama piparilla maustettu joulusuklaalevy ja supermakea Omar-konvehti.

Jouluun mennessä olen syönyt jo melkein tarpeeksi suklaata. Mutta onneksi on marmeladeja! Ja juustokakkua. Ja niitä pipareita. Ja…

Mitä muuta? Mikä on sinun jouluherkkusi? Kommentoi ja osallistut samalla joulukirjojen arvontaan. Kirjapaketissa on tällä kertaa Mima Sinclairin Pipari-ihmemaa, Tiia Koskimiehen Syksystä jouluun ja Olga Temosen Olgan joulu.

Kuvassa olevan lusikan voit tilata täältä.

Kommentit (73)

 1. Elsku

  Taatelikakku.

 2. valitetaan fazerille

  Olen täysin samaa mieltä ja ongelma on sama – Fazerin Present konvehtirasia! Minäkään EN pidä siihen tehdyistä muutoksista! Kaikenlisäksi Present oli ennen se ainoa rasia, jossa ei ollut yhtään pähkinä/manteli konvehtia – mikä harvinaista juhlaa allergikolle.
  Nyt kaikki jotka ovat samaa mieltä kertomaan Fazerille !!! Erityisesti jouluna perinteet ovat tärkeitä ja tutut maut historiasta haluaa säilyttää – niitä uudistuksia voi tehdä pitkin vuotta myytäviin tuotteisiin, ei joulusuklaisiin!
  Toinen Fazerin moka on piparkakku-suklaan vetäminen myynnistä. Se oli aivan ehdoton joulusuosikki, jonka tuloa kauppoihin ihan odotti. Täydellistä niin kahvin kanssa kuin muuten vaan.
  Joulu ei ole joulu ilman suklaata (ja joulutorttuja) !

 3. Anne

  Suklaa, joulutortut ja kuivakakut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *