Vihreää keittiössä

Viikonloppu vierähti laiskottelun merkeissä omien vanhempien ja anopin luona.
Ei minulle oikein sovi tämä tekemättömyys. Mies sanoikin, että ensi kerralla otat askartelutarvikkeet mukaan. Taidanpa vaikka ottaakkin! Kiitti hoitoavusta – oli ihana jäädä aamulla sänkyyn loikoilemaan ihan vain siitä ilosta, että ei ollut pakko nousta klo 05.30. 
Ennen viikkistä sämpylän teon ohella räpsäisin pari kuvaa siististä keittiöstä. Harmi, että viikonlopun aikana yritit olivat kulahtaneet kuiviksi. Alimmainen kuva on otettu heti vesivahingon jälkeen. Silloin, kun kaikki verhot eivät olleet vielä edes ikkunoissa. Vanhempaa kuvamatskua siksi, jotta uusillekin lukijoille selviää, että millaisessa huushollissa täällä elellään – kutakuinkin tämmöisessä!
Kommentit (13)
 1. Jonsku - Valoisaa vaaleaa
  4.3.2014, 11:49

  Kivasti ne yrtit raikastaa keittiötä, harmi vaan että ne usein lakastuu nopeasti, ainakin meillä 🙂 Muutakin kivaa bongailin kuvistasi, mm. Siksak-matto ja mustat seinät on makeita 🙂

  1. No niin ne meilläkin lakastuu. 🙂 Kauneuden vuoksi niitä on kiva hankkia ja toki hyödynkin.

   Musta seinä ja siksakki kuuluu minunkin suosikkeihin. 🙂

 2. Saga / Niittykulma
  4.3.2014, 12:46

  Pitäsi hankkia itsekin yrttejä keittiöön. Olisi niin helppo napsaista ruuanlaitoin lomassa tuoreita herkkeja. Sitä paitsi ne on kauniita.

  1. Kyllä! Ne on ihania ja hyödyllisiä. Haaveilen, että tekisin takapihalle kesällä pienen hyötypuutarhan. Vähän yrttejä ja sensellaista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *