Marulla
Marulla

Vessan remonttisuunnitema

Meidän on tarkoitus rempata meidän pikkuvessa, vaikka vielä kuukausi sitten olin sitä mieltä, että mitään remonttia ei meillä tulla enää tämän vuoden puolella näkemään. Yllätin siis itsenikin. Valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty, joten tässä meidän remppasuunnitelma kuvien muodossa. 
– Ikea stockholm peili (kuva täältä).
– DIY betonivalaisimet roikkumaan peilin molemmille puolille (kuva täältä).
– Ikea allaskalusteet (kuva täältä).
– Ferm Living Grid -tapetti, joka on kummitellut mielessä jo pitkään (kuva täältä).
Haluan vaaleaa ja raikasta, sillä vessa on pieni ja pimeä. Pohdinnassa on nyt se, että tapetoimmeko kaikki vessan seinät. Mitenköhän kestää kulutusta? Onko teillä kokemusta tapettiseinästä vessassa? Altaan taakse täytynee kuitenkin laittaa pleksi tai lasi, jotta käsienpesuvesi ei roisku pitkin valkoista tapettia. 
Sinisen kaakelilattian ajattelin maalata V33 kaakelilattiamaalilla (valkoisella), kun on kerta niin kivasti muissakin pinnoissa pysynyt.

Tämä vessan remontti ei tule suinkaan jäämään vuoden viimeiseksi remppatyömaaksi. Näyttää ilokseni siltä, että myös keittiö tulee kokemaan jotakin ihan uutta. Jihuu!


Maru

Kommentit (13)

 1. Jaana / Täällä asuu Onni!

  Kaunis, rauhallinen WC-remppasuunnitelma teillä 🙂 Mielenkiinnolla odotan nähtäväksi erityisesti betonivalaisimia!..pitäisiköhän itsekin yrittää askarrella..

  1. maru

   Kiitti! Sulla on siellä se kätevä isäntä, niin hommiin vaan! Pinterestistä löytyy hyvät ohjeet. 🙂

  2. An Ka

   Raikkaat suunnitelmat! Kiva nähä, mitä kaikkea keksitte keittiöönkin. 🙂

   1. maru

    Kiitti! Keittiöstä tulee ihana! 😉

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *