Verkkokauppavinkki ja sunnuntain herkistelyt

Viikko on mennyt taas yhdessä hujauksessa ja perjantaina juhlin pienesti neljävuotista yrittäjätaivalta ravintola EGG:ssä. Oli niin hauskaa, että kuvat jäi ottamatta mutta täytyy ehdottomasti jatkossakin järjestää saman kaltaisia iltamia, joten suosittelen pysymään kuulolla ja saapumaan ensi kerralla paikalle!

Sisustusillassa oli paikalla myös hurmaava Sisustus Hattara, jolla on verkkokaupan sekä kivijalkamyymälän lisäksi sisustuskutsutoimintaa. Hattaran Senja on valikoinut kauppaansa käsinpoimittuja tuotteita ja valikoimasta voisin kotiuttaa oikeastaan kaiken. Suosittelen tutustumaan.

Viikonloppuna sain tärkeän ystävän kylään ja aamulla virpomisreissun yhteydessä saattelin hänet juna-asemalle. Jäin siivouksen lomassa pohtimaan sitä, että kuinka onnekas olenkaan, kun saan jakaa elämän ihanien ja aitojen ihmisten ympäröimänä. Ruuhkavuosissa yhteydenpito on ystäviin toisinaan vähäistä, mutta näkeminen ja ihanan tavallinen oleminen on hirvittävän merkityksellisä. Tieto siitä, että tarvittaessa lähellä on niitä, joihin voi aina tukeutua ja luottamuksellisesti kertoa elämän myllerryksistä on korvaamatonta.

Ihanaa palmusunnuntaita kaikille!

-Maru

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *