Vauvan muutto

Pojat muutti samaan huoneeseen ja minä sain vauvan huoneesta työ-/askarteluhuoneen, jonne voi huoletta jättää keskeneräiset työt levälleen. Makuuhuoneet eivät ole meillä järin suuria, joten järjestysvaihtoehtoja ei ollut montaa. Pinnasänky kuitenkin mahtui mukavasti heti oven viereen ja isomman pojan sänky pääsi keltaista seinää vasten. Kuvissa ei näy marimekon keltamustaa räsymattoa, joka keikkuu ikkunan toisella laidalla. Muutama taulu ja yövalo on vielä asentamatta paikoilleen, mutta jäipähän jotain kuvattavaa myös ensi kertaan. 
Isoveli ei ole toistaiseksi häiriintynyt pikkuveljen yöllisistä kitinöistä. Yösyötöt on jääneet pois, mutta tuttia joudun silloin tällöin laittamaan vauvan suuhun. Siitäkin huolimatta, että joudun öisin nousemaan omasta sängystä ja kävelemään toiseen huoneeseen asentamaan tutin oikeaan paikkaan, koen nukkuvani paremmin, kun lapset viettävät yöt omassa huoneessaan. Meillä taitaa mies olla ainut, joka nukkuu kaikki yöt heräämättä kertaakaan..
Mut hei, nyt äkkiä päikkäreille!
Kommentit (16)
  1. Ihanan pirteä lastenhuone 🙂

    1. Tämä on kyllä todellinen aurinkohuone. Lapset tykkää! 🙂

  2. Meillä asuu myös mies, joka ei herää lasten öisten heräilyjen vuoksi. ;D Ja jännä sinänsä, minä ja lapsetkaan ei herätä miehen herätyskellon soittoon, joka soi ennen kukonlaulua arkiaamuisin..

    . Ihanan värikäs lastenhuone! Meillä myös kävi pari vuotta sitten (apua, onko siitä jo niin kauan!!) sama juttu kuin teillä nyt, että lapset muuttivat samaan huoneeseen, eikä kumpikaan ollut muutoksesta moksiskaan. Päin vastoin, yöt rauhoittuivat ja kaikki nukkuivat paremmin, vaikka nuoremmalle lapselle sai tuttia käydä laittamassa suuhun useasti yössä.

    1. Sama täällä. Yöt ovat muuten myötä rauhoittuneet. Tai oikeastaan rauhoittui jo silloin, kun vauva muutti omaan huoneeseensa. Esikoinenkin lopetti tällöin yölliset ramppaamiset meidän huoneeseen. Ja mikä onni, että ette herää aamulla miehen herätyskellon soittoon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *