Blogit
Marulla

Vauvan muutto

Pojat muutti samaan huoneeseen ja minä sain vauvan huoneesta työ-/askarteluhuoneen, jonne voi huoletta jättää keskeneräiset työt levälleen. Makuuhuoneet eivät ole meillä järin suuria, joten järjestysvaihtoehtoja ei ollut montaa. Pinnasänky kuitenkin mahtui mukavasti heti oven viereen ja isomman pojan sänky pääsi keltaista seinää vasten. Kuvissa ei näy marimekon keltamustaa räsymattoa, joka keikkuu ikkunan toisella laidalla. Muutama taulu ja yövalo on vielä asentamatta paikoilleen, mutta jäipähän jotain kuvattavaa myös ensi kertaan. 
Isoveli ei ole toistaiseksi häiriintynyt pikkuveljen yöllisistä kitinöistä. Yösyötöt on jääneet pois, mutta tuttia joudun silloin tällöin laittamaan vauvan suuhun. Siitäkin huolimatta, että joudun öisin nousemaan omasta sängystä ja kävelemään toiseen huoneeseen asentamaan tutin oikeaan paikkaan, koen nukkuvani paremmin, kun lapset viettävät yöt omassa huoneessaan. Meillä taitaa mies olla ainut, joka nukkuu kaikki yöt heräämättä kertaakaan..
Mut hei, nyt äkkiä päikkäreille!

Kommentit (16)

 1. Korukopan Eija

  Iloinen lastenhuone! Toivotaan että unet paranevat kaikilla 🙂

  • maru

   No eikös olekin! Sitä minäkin toivon, vaikka hyvin meillä jo nyt nukutaan. Olishan se aika luksusta saada nukkua edes kympistä kuuteen ilman yhtäkään herätystä. <3

 2. Satu // The little village

  Ihana huone on lapsilla. Meillä on varmaan miltei millilleen samanvärinen makuuhuoneen seinä 🙂 Onko omasta unesta tullut levollisempaa kun vauvatin ei ole enää samassa huoneessa? Vai heräätkö joka rapsaukseen?

  • maru

   Nukun paremmin. En kuule ihan jokaista kyljen käännähdystä, mutta siihen kyllä herään, jos esikoinen nousee sängystä. Ja kiitos Satu – tuo keltaisen sävy on täydellinen. 🙂

 3. Sirpa // Designed By Sm

  Voi miten mukavaa, että pojat viihtyvät keskenään 🙂 Meillä isompi neiti odottelee uuden huoneen valmistumista ja se onkin jo sisustettu moneen kertaan! Toivottavasti päästään syksyllä ihan oikeastikin sitä sisustamaan.

  • maru

   Lastenhuoneen sisustaminen on ehdottomasti ainakin mun lempipuuhaa. Siellä saa vähän hullutella! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *