Vastasin kyllä!

Siivouspuuskassa olen pitänyt parin päivän ajan koulutusta (myös sille vanhimmalle sekä ennen kaikkea itselle) ja hokenut mantraa ”tavara, vie se omalle paikalleen”. En tiedä onko teillä muilla, mutta meidän perheessä on tuntunut siltä, että asiat vaan jätetään lojumaan sinne tänne ja sitten siivouspäivänä (jota ei todellakaan ole määritelty viikko-ohjelmaan) ne roudataan omille paikoilleen.

Voitte uskoa, että erinäköisiä kasoja ehtii kertymään sinne tänne ja viimeistään loppuviikosta lasten vaatekaapista löytyy vain parittomia sukkia. Ei ainakaan minun pää enää kestä moista.

Jokaisen satunnaisen siivouspäivän jälkeen koko perhe on onnellinen ja aina me päätetään, että nyt pidetään tää!  Ikinä ei pidetä ja se viheliäinen arki pilaa jälleen kaiken jämptisti lomalla päätetyn.

 

Arki vaatii mielen lujuutta ja tahtoa.

Ollaan päätetty jatkaa yhdessä ja pärjäillä.

Arki ja minä.

Kommentit (2)
  1. Arjessa pitäisi muistaa että tää on ihan hyvä 🙂 ja juhlakin tuntuu juhlalta koska arki!
    Löysin kivan blogisi vasta äskettäin ja siksi omen kyselemässä kenen tuo nätti v.pun nojatuoli on?

    1. Moi – se on juuri näin! Juhla tuntuu juhlalta ja loma lomalta vasta sitten, kun ensin on arki. 🙂 Nojatuoli on Hakolan Day. Super-ihana istua ja muutenkin nätti kuin mikä! Ja hei, ihanaa kun olet löytänyt tänne, kivaa uutta viikkoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *