Väril ei oo välii, kuha se o musta!

Kaupallinen yhteistyö: MAYN

Ollaan oltu parisen kuukautta ilman käsisaippuaa. Ihan vain siksi, että en ole kelpuuttanut marketin hyllyllä tarjolla olleita puteleita. Syyt ovat esteettisiä ja eettisiä. Toki ilman saippuaa emme ole eläneet, vaan ollaan käytetty käsienpesussa suihkusaippuaa. Siis sellaista käännettävää pulloa ilman pumppumekanismia. Tosi näppärää. Not.
Yhteistyö MAYN kanssa sattui täydelliseen saumaan ja oli mitä parhain ratkaisu huutavaan tarpeeseen saada kotiin kauniita ja kotimaisia kodin puhdistusaineita. Tuotteet olivat toki minulle tuttuja, etenkin MUSTA5101 -sarja, mutta täältä Kuopiosta niitä ei saa mistään. PAITSI ensi viikonloppuna, kun MAYN saapuu monen muun kotimaisen brändin tavoin Kuopio Designmarketiin
Yritys oli alun alkaen perustettu samasta lähtökohdasta, kuin missä itse painiskelin pari kuukautta – kaupoista ei ollut saatavilla sisustajan silmään sopivia keittiötuotteita. Tästä ajatuksesta syntyi Mayn, joka valmistaa skandinaaviseen tyyliin sopivia ekologisia tuotteita. Saippuoissa ei ole käytetty parabeeneja, flataatteja, silikoneja tai mitään muutakaan haitallista. Ja mikä parasta, ne suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. 
Perjantaina sain kotiin ihanan paketin! Lankakorista tuli mainio hedelmä/vihannessäilytin, jonka pohjalle voi asetella myös tuon mustavalkoisen Dotty S -alusen ja käyttää esimerkisi ölypullojen yms. säilytysastiana. Hunaja-rosmariini -käsisaippuan tuoksu oli huumaava ja sopi täydellisesti mustan kynsiharjan kanssa mikrosementillä päällystettyyn kylppäriin. Käsitiskiaine ja keittiösuihke ovat vielä testaamatta, mutta olen joskus vienyt näitä lahjaksi ystävälle ja hän on kovasti kehuskellut.
MUSTA5101 tiskirätti ja -harja ovat mulle vanhat tutut ja tykätyt. Tiskirätti saattaa tosin alkaa ajan saatossa haisemaan. Tähän mulla onkin hyvä niksi: kannattaa toisinaan tehdä rätille etikkakäsittely, niin sillä saa pahanhajuisen tuoksun ja pöpöt kaikkoamaan.

Kyllä se vaan tuntuu kivalta, kun on siisti koti ja kauniit pullot ja putelit esillä. Tuossa lankakorissa kantaa terassille myös kätevästi kahvikupit ynnämuutsellaiset. Terassikelejä ja Kuopio Designmarkettia odotellessa! 
Vielä lopuksi kerrottakoon, että teen piakkoin postausta tästä mikrosementtikylppäristä, että kuinka on kestänyt. Sen perään ollaan kyselty toooosia paljon. 
Kommentit (19)
 1. S - Beauty of Life
  17.4.2016, 10:58

  Meillä on myös keittiössä yksi MAYN kori ja on kyllä niin ihana, ettei mitään rajaa <3

  1. No nämä on kyllä ihania! Jäin vielä himottelemaan sitä pienempää kokoa.

 2. Taina Liekari
  17.4.2016, 15:13

  ehdottomasti tilattava tännekin, varsinkin tuo saippuapullo, niin tyylikäs. Millainen se etikkakäsittely on?

  1. Etikkaa rättiin ja vedellä huuhtelu. Toisinaan käytän myös ecoclean keittösuihketta (Esim. prismasta saa). Siinä itsessään on etikkaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *