Blogit
Marulla

Vanha naulakko

Viime kerrasta viisastuneena (5€ metallirunkoiset puutuolit jäi tuumailun vuosi ostamatta) en jäänyt odottelemaan, vaan ostin heti, kun oikea sattui kohdalle osumaan. Tämä hattuhylly kuuluu sarjaan ”olen jo jonkin aikaa etsinyt” ja nyt tärppäsi – ja vieläpä tosi halvalla!
Myyjä sattui olemaan hauska savolaispappa ja puhelun yhteydessä kertoi pitkät tarinat naulakosta ja lukuisten muiden tavaroidensa historiasta. Olisi varmaan jutellut pidempäänkin, mutta omat pojat alkoivat (onneksi) hermostua äidin jaarittelupuhelusta ja isoveli koputti korvaan useamman puhelun verran. 
Naulakko on 60-luvulta ja tekijästä ei ole sen kummempaa tietoa. Myyjä harmitteli, kun ei ollut kunnostanut naulakkoa, mutta minä olin tietysti tästä tiedosta vain ilahtunut! Aivan ihana ja just täydellinen meidän makkariin ja etenkin siihen uuteen/vanhaan tulevaan omakotitaloon – kuten asian miehelle ilmaisin. 😉
Inspiksen sain Mami Go Go (klik!) -blogin Mintulta, joka oli viritellyt vanhan naulakkonsa pienen kaksionsa olkkariin. Jostain lehtijutusta tämä jäi kummitelemaan mieleen ja siirtynyt hankintalistalle ”pakko saada”.
Siinä se nyt sitten on! 
P.S. Onpas tärähtäneitä kuvia. Pakko vissiin hommata se jalusta. 

Kommentit (18)

 1. Taru

  Upea naulakko! Sulla on kyllä silmää sisustaa 🙂

  • maru

   Naulakko on todellinen kaunotar ja kiitos tosi ihanasta kommentista. <3

 2. S – Beauty of Life

  Hauska ja just teille sopii hyvin 🙂

  Hyvää ystävänpäivää!

  • maru

   No niin minustakin! Kävi makkariin kuin nenä päähän. 🙂

 3. Kristiina / Deko 133 -blogi

  Minä ottaisin tällaisen meille eteiseen, jos vain olisi seinätilaa.. Ehkä siinä seuraavassa talossa. 😉 Ihanaa ystispäivän iltaa, toivottavasti sait makoisat päiväunet – pidän peukkuja, että ensi yönä ei poikulit valvota. <3

  • maru

   Joo, kantsii Kristiina aloittaa seuraavaan taloon tavaroiden hankkiminen jo hyvissä ajoin. 😉

 4. Kaisa / Villa Murunen

  Tosi kiva naulakko ja sopii teille vallan mainiosti!

  • maru

   Tämä on kyllä huippu-kiva! Ja kävi ihan tuuri, että sattui olemaan tuohon tilaan juuri sopivan kokoinen. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *