Valaisin karhulan keittiötölkistä // DIY

Poika on vielä tämän kuun loppuun saakka hoidossa, joten minulla on ollut hyvin aikaa istua alas ja tehdä kaikenlaisia pieniä tusailuhommia täällä kotosalla. Olen ollut kuukaudenpäivät sairaslomalla ja tuleva perjantai on ensimmäinen äitiyslomapäivä. Kaipaan jo todella paljon liikuntaa ja sitä, että pääsen touhuamaan esikoisen kanssa ilman, että täytyy toppuutella ja varoa. Päivät vähenee ja hyvä niin!
Ostin taannoin kirpparilta pari karhulan keittiötölkkiä ja en ole oikeastaan keksinyt niille mitään järkevää käyttötarkoitusta. Pitäisi olla isompi keittiö ja enemmän avohyllyjä, jotta nämä ihanuudet pääsisisvät oikeuksiinsa. Päätin kokeilla ja tehdä 3L lasitölkistä valaisimen. Nakuttelin vasaran ja naulan avulla kanteen reiän, josta pujottelin sisään lampunjohdon. Valmista tuli! 
En viitsinyt itse riehua lamppua paikoilleen, sillä mieheltä olisi varmasti tullut kotiin palatessa sanomista. Tulen sitten myöhemmin esittelemään valaisimen omalla paikallaan. 
Ihanaa uutta viikkoa!

Kommentit (31)
  1. Hieno! Minähän tein samalla idella aikanaan sen "roikkavalaisimen", ja se on ollut tosi mieluisa 🙂 Tälläisiä olen miettinyt toteutettavaksi myös, pitääpä joskus taas aktivoitua!

    1. Joo, roikkavalaisin – sellainen täytyy saada! 😀

  2. Onpas kiva idea 🙂

    1. Kiitti! Ja maailman helpoin toteuttaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *