Vahinkosisustamista

Olen moneen kertaan täälläkin pohtinut kerroksellisuutta – pienet, vuosien varrella tehdyt valinnat tuovat kotiin tarinaa ja muistot menneiltä vuosilta kertovat paljon talon asukkaista itsestään. Kukapa sitä haluaisi asua katalogikodissa?

Suunnitelmallisuus on tärkeää etenkin silloin, kun
tehdään kotiin toimivia ratkaisuja. Piensisustamisessa voi sitten olla kuin
ellun kanat ja ripustella hyllyyn rinnakkain niin maatuskat kuin louispoulseinit.
Sisustustyynyt tulevat ja menevät, mutta ne rakkaimmat saavat jäädä
pidemmäksi aikaa. Joskus joku yksilö saattaa eksyä kotiin myös puolivahingossa
ja päästä osaksi sisustusta sekä kodin tunnelmaa. Pieni epätäydellisyys tekee
kodista täydellisen ja ennen kaikkea mielenkiintoisen. 

Tilasimme alkukesästä miehen kanssa samanlaiset aurinkolasit ja ne tuli postissa söpöissä pahvisissa laatikoissa. Nostin laatikot hyllylle odottelemaan jatkokäyttöä ja siihen ne jäivät. Samasta syystä olen nostellut hattyhyllylle muutkin tavarat ja kuin vahingossa kokonaisuudesta tuli aika kiva!

Tässä hiljattain köllöttelin sängyllä katsoen tätä näkymää ja ajattelin, että kuinka mahtavaa tehdä kivan näköisiä asioita ihan ilman minkäänlaista suunnitelmaa. Saattaa olla jopa niin, että suhteessa piensisustamiseen tekisi hyvää pieni hetkessä eläminen. Ihan sillai spontaanisti ja ilman sen suurempaa visiota. 
Taidan kokeilla jatkossakin!
Sisustetaanko teillä hetkessä vai elelläänkö tarkkojen visioiden mukaan?Kommentit (9)
 1. Meillä sisustetaan käytännöllisyys edellä, koska asuintilat ovat pienet. Mutta monta kertaa hetkessä eläminen, oivaltaminen määrää suunnan.
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  1. Toki käytännöllisyys menee usein kaiken edellä. Hienosti sanottu tuo "hetkessä eläminen, oivaltaminen määrää suunnan". Juuri näin! 🙂

 2. Venla //Lämmin ilo
  19.9.2016, 12:49

  Kyllä meillä menee sisustaminen aikalailla juurikin noin. Ilman mitään sen suurempia suunnitelmia 🙂 Parhaimmat paikat yleensä esineille löytyy juuri niin, että sen laskee hetkeksi käsistä ja huomaa, että kappas sehän on hyvä tuossa.
  Ja parhaat tavaratkin löytyy yleensä kirpputorilta, kun sitähän ei etukäteen tiedä minkä kanssa sieltä palaa kotiin. Liiallinen ennakointi on tylsää 😀

  1. Se on totta! Enemmän fiilispohjalta sisustamista. Olin unohtanut sen tässä välillä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *