Vaaleanpunainen kaunotar

Vaaleanpunainen kaunotar kotiutui eilen Kuopioon. On minulla vaan aikamoinen mies, kun lähti hakemaan kaappia 400 kilometrin päästä. Eikä siinä vielä kaikki: mies oli matkalla nähnyt kotikirppiksen jonkin omakotitalon pihalla ja poikennut sinne. Oli ostanut sieltä tämän vanhan punaisen peltipurkin – näytti kuulemma siltä, että minä voisin tykätä. Ja voih, kyllä minä tykkään!
Niin ja tuo kaappi oli todella edullinen. Myyjä pyysi siitä 90€! Kannatti siis ajella vähän pidempi matka. Uuden värin kaappi tosiaan kaipaa, ei tuo vaaleanpunainen oikein meille istu. Mintunväriseksi ajattelin maalata ja aika hauska sattuma, sillä kaapin alkuperäinen väri on mintunvihreä. Minttu paikoin pilkistelee vaaleanpunaisen maalin alta.  Kaapin takana on leima, josta selviää, että se on valmistettu Lahdessa. Vuosiluvusta ei ole tietoa, mutta kaapilla on hyvin todennäköisesti ikää liki 100-vuotta. Ihanaa olla osa tämän kaapin tarinaa. 

Eilen aamulla rupesin raivaamaan meidän makuuhuoneen tavaroita/listoja/pistorasioita remontin tieltä. Kello taisi olla hädintuskin yhdeksää, kun huone oli tyhjä. Mies vain tuumasi, että eipä olisi herätessään uskonut, että sunnuntain kunniaksi meillä alkaa tälläinen projekti. Ihmetteli vain, että mistä ihmeestä revin energian tähän kaikkeen. Siitä, että nautin tästä niin kovasti! Siellä minä sitten revin listoja, kun mies katsoi olohuoneessa olympialaisia. 

Instagramissa meni eilen 100 seuraaja riikki. Aikamoista. Kivasti ihmiset ovat löytäneet blogini myös bloglovin:in ja blogilistan kautta. Facebookissakin on jo huimat 140 seuraajaa! Lupaan juhlia ja lahjoa teitä täällä bloggerissa, kun 100 lukijaa on täynnä. Ihanaa, että olette. <3

Blogissa saattaa olla nyt vähän hiljaista, kun minä hääräilen tuolla makuuhuoneessa. Instagramissa voit seurata touhujani lähes reaaliajassa (berryleena).

Ihanaa uutta viikkoa! Se tulee olemaan varmasti parempi kuin edeltäjänsä.
Kommentit (23)
 1. Tuo on niin mieletön :-):-)♡

  1. Tästä on kyllä tullut meikeläisen silmäterä. 🙂

 2. annakristiina
  17.2.2014, 06:13

  Wau! Onhan se ihana! On varmaan muuten ihan täsmälleen samanlainen kuin mulla oleva sininen. Harmi vain että sen omistusoikeus on jollakin muulla kuin mulla.. 😀 Mutta vielä mä omani hankin. Siihen saakka pitää vaan ahkeraan harjoittaa kirppiskauppaa niin kassaan kertyy ropoja.
  Ja se sun viime postin värijuttukin oli jännä! Mä olin kyllä puusilmä, enkä sen Colorian (vai mikä se olikaan) sivulta löytänyt vastaavia kuvauksia mitä sun blogijutus oli kirjotettu väreistä. Hmm.

  1. Kannattaa pitää silmät ja korvat auki. Nämä menee meinaa heti kaupaksi. Onneksi satuin olemaan jonossa ensimmäisenä – kerrankin.

   En ottanut sitä omaa värikuvausta tuolta coloriasta, vaan täältä: http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/mika_vikana/erilaiset_temperamentit_toissa

   Tosi mielenkiintoista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *