Uutta olohuoneessa

Pari viikkoa on mennyt käsittämättömän nopeasti ja omat kiireet ovat aiheuttaneet sen, että en ole liiemmin ehtinyt blogin äärelle. Vuoden pimein aika tarkoittaa pienimuotoisia kuvaushaasteita, sillä työpäivän päätteeksi valo ei riitä kotona kuvaamiseen. Mutta mitäpä pienistä. Uskon, että myös siellä ruudun toisella puolella on kiirettä piisannut!

Kyselin instagramissa postaustoiveita ja sainkin teiltä ihania ideoita ja pyrin toteuttamaan niitä vielä tässä syksyn ja talven mittaan. Pohdimme edelleen asumisjärjestelyitä ja mahdollista muuttoa, joten ainakaan toistaiseksi tässä kodissa ei tulla näkemään suurempia remontteja toiveistanne huolimatta, vaikka ajatuksia olisi tännekin yhtä jos toista. Saas nähdä ja lupaan kertoa teille heti, kun päätöksiä syntyy suuntaan jos toiseen.

Pari viikkoa sitten vaihdoin Hakolan Day tuoliin vaaleanpunaiset vaatteet ja ai että se on herkullinen näinkin. Olohuoneessa vaihtui myös pienesti järjestys, kun pyöräytin tv -tason ikkunan eteen ja sain vähän vapautettua olohuoneen ainoaa ehjää seinää.

Tv -tasona meillä toimii Ikean Lixhult -kaappi, josta ruuvailin jalat irti. Taustalla näkyvän seinän sävy on Tikkurilan neito X420, johon olen tosin hieman itse jo kyllästynyt, vaikka ihastuttava onkin. Annon Sumu -maton kiikutin jopa omaksi yllätykseksi omaan kotiin ja tuohon olohuoneen keskelle se mukavasti asettui. Matosta tosin lähtee aika paljon nukkaa, joten pölykammoisille en voi suositella. Pahimmat haituvat lähtivät muutaman kopistelukerran jälkeen.

Tämä lauantai on mennyt pääpiirteittäin siivotessa. Kahden vuoden asumisen jälkeen sain vihdoin ja viimein järjesteltyä keittiön rojulaatikot ja laatikoiden pohjalle kaatuneet jauhot. Imuroin, pyyhin ja lajittelin.

Kolmen tunnin siivoamisen päätteksi pojat antoivat omat panostuksensa silppuamalla vessapaperit huoneensa lattialle. Hermostuin, käskin pihalle, kirjoitin tämän postauksen ja ajattelin, että ihania ne on silti.

Elämänmakuista lauantaita meille!

-Maru

Kommentit (4)
  1. Mistä tuo ihana tyyny on?

    1. Moi! Tyyny on H&M homesta. 🙂

  2. Chandelierhome
    1.11.2018, 04:01

    Oi miten kaunis koti siellä 😍😍 mukavaa viikonjatkoa!

    1. Voi kiitos paljon ja samoin sinne! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *