Uusittu eteinen

Eteinen on kokenut viime aikoina pieniä muodonmuutoksia. Vanha Ikean lipasto sai muuttaa uuteen osoitteeseen ja tilalle tuli tämä Ikean Ryssby -penkki, jonka olenkin esitellyt täällä blogissa jo aiemmin. Viime viikolla penkin päälle asennettiin pari hyllyä (Ikeasta nekin) ja Clas Ohlsonilta hommasin pari pakettia näitä mustavalkoraidallisia säilytyskoreja. Tigeristä mukaan lähti tuo oven päällä roikkuva pirtsakka naulakko. Tuota rumanväristä laattalattiaa yritän epätovoisesti peittää tällä mustavalkoisella muovimatolla, jonka tilasin pilkkahintaan Jotexilta. Pieniä, edullisia ja käytännöllisiä uudistuksia. Toivottavasti tämä säilytystila riittäisi – edes joksikin aikaa. 
Eteisen kuvaaminen on muuten haastavaa hommaa näin pimeimpään vuodenaikaan. Pitäisi vissiin hommata kameralle se jalusta, jotta kuvaushommat luonnistuisi paremmin ympärivuotisesti. 
Mukavaa viikkistä!
P.S. Eteisen kuparinen valaisin on herättänyt rutkasi ihailua teissä lukijoissa. Valaisin on löytö miehen mummolan ullakolta ja mummon kertoman mukaan suomalaista designia. Jos joku sattuu tietämään kyseisestä valaisimesta jotakin, niin otan innolla tiedon vastaan! 
Kommentit (20)
  1. Hyvältä näyttää 🙂

    1. Voi kiitos! Kerrankin, kun eteinen on jonkinlaisessa järjestyksessä. 😉

  2. Ooh, onpas kiva! Onko tuossa ikean penkissä säilytystila?! Tämänkin haluisin nähdä in real life 😉 Terkuin Hanna-Mari naapurustosta

    1. Voi kiitti! Joo, penkin päältä saa tuon kannen nostettua ja sinne sisälle tungen aina A:n päivittäiset ulkovaatteet – pipot ja hanskat. Ja hei, tervetuloa kylään! Tässähän myö ihan nuapurissa ollaan. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *