Blogit
Marulla

Upee tissi ja pari muuta mainiota

”Upee tissi”, totesi parivuotias Aa, kun elämää vauvan kanssa oli kulunut muutama viikko. Eihän siinä muuta voinut, kuin kiittää kohteliaasti. 
Vee alkaa olla jo viidennellä kuukaudella ja painoa on kertynyt mukavasti sellaisella kilon kuukausivauhdilla. On jo öitä, jolloin saan nukkua koko yön heräämättä ja syöttämättä. Aamulla on ihan eri fiilis, kun kumpikaan pojista ei ole ollut valveilla. Näitä lisää, kiitos!
Vauvan syöttämisen ohella maito on ollut ajankohtaisena aiheena myös muualla – kahvipöydässä meinaa.  Ostolakko on edennyt melko hyvällä menestyksellä, mutta lupahan oli kuitenkin hankkia laadukasta ja ei turhaa? Noh, tämä Arne Jacobsenin maitokaadin kuuluu osastolle ei välttämättömyys, mutta ihan tarpeellinen. Meillä on jo Arabian kaadin, joka ärsyttävästi fuskaa matotippoja pitkin kaatimen kaulaa. Kannatin myös paikallista kivijalkakauppaa ostamalla kaatimen kuopiolaisesta Sisustus Picasosta
Aan mainiot sutkautukset saivat jatkoa kuntokeskuksen pukuhuoneessa, kun parivuotias tuojotteli pitkään alastonta, noin 60-vuotiasta naista. Ehdin jo ajatella, että kohta joudun pehmittelemään pojan sanomisia, kunnes hän totesi naiselle; ”hieno pylly!”
On se vaan mainio poika. ♥

Kommentit (22)

  1. Minttu – Rapattutalo

    Mainio tyyppi! Nää on niitä parhaita ikiä 😉

    • maru

      Hän on huippu! Pitää nyt kirjoitella näitä ylös, kun vielä muistaa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *