Tuulikaapin kukkatapetti

Moikka ja onpas piristävää olla taas täällä pienen tauon jälkeen! Ajattelin, että hiihtolomalla olisi ollut inspiraatiota enemmänkin bloggaamiseen, mutta kunnollinen huili tuli tarpeeseen.

Kodin sisustaminen elää kuitenkin tuttuun tapaan omaa elämäänsä ja yksi ilta täräytin tapetin tuohon hirvittävän rumaan tuulikaappiin. Boråstapeterin mustapohjaista Lilacs -kukkatapettia oli jäänyt yli eräästä asiakaskohteestani ja rohkaistuin kysymään, josko voisin ottaa tapettirullat omaan käyttöön.

No toki ne sain ja vaikka kyseinen tapetti ei ehkä tyylillisesti tämän talon arkkitehtuuriin ja muuhun sisustukseen sovi, niin olen niin pitkään fanittanut näitä boråsin kukkatapetteja, että pienenä ripauksena sitä sai tulla meidänkin kotiin – tyyliseikoista viis!

Eteisen rosteriset kaarevat, ysärihenkiset vetimet vaihdoin jo aiemmin näihin Ikean östernäs nahkavetimiin. Erityisen nätiltä ne näyttävät nyt tuon kukkatapetin kaverina. Postaus jatkuu mainoksen jälkeen..

Pikkuruinen tuulikaappi on suoraan sanottuna murheenkryyni. Pieni tila joka ärsyttää joka kerta, kun koko perheen voimin saavumme kotiin. Mietin jo seinien räjäyttämistä, mutta tuulikaapilla on tärkeä tehtävä pitää kylmä ulkoilma välioven toisella puolella.  Pientä tilaa on myös hyvin haastava kuvata ja tilan valaistus ei suoranaisesti helpota asiaa.

Kuviollinen tapettiseinä antaa ihanasti jytyä pienelle tilalle ja kotiin on huomattavasti ihanampi tulla, kun vastassa ei ole likaisia valkoisia seiniä, vaan ainaisesti kukkivia syreeneja.

Huippua keskiviikkoa!

– Maru

Kommentit (6)
  1. Salla / www.sallankengissa.com
    7.3.2018, 14:16

    Voi miten söpö!! ♥️ Nämä tummapohjaiset kukkatapetit miellyttää mua juuri nyt suuresti. Ihania ovat nimenomaan tällaisina pieninä yksityiskohtina kodissa 😊

    1. Moikka! Sama täällä – tummapohjaiset kukkaiset tuntuu ihanilta juuri nyt! Haaveilisin makuuhuoneeseen myös, mutta mies ei ollut ajatuksesta ihan niin innoissaan.. Pahus!

  2. Ihana on! Ja eikö ole jännä, että tunnelma ei ole kuitenkaan yhtään synkkä.

    1. No kyllä! Synkkyys on tästä kukkatapetista kaukana. 🙂 Tykkään hurjasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *