Blogit
Marulla

Turbaanipäissään

Tehtiin syyslomareissu Tampereelle. Poikkesin poikien nukkuessa päikkäreitä One man band –kauppaan, joka myy kotimaisten suunnittelijoiden tekemiä tuotteita. Jäi vähän kaivelemaan, kun Turusta en samaisesta putiikista ostanut aiemmin syksyllä NURMI:n turbaanipipoa, vaan sieltä korviin tarttui yhdet ihanat korvikset. Korvishankinta ei kylläkään kaduta yhtään, mutta kotiäiti ei voi kerralla ostaa kaikkea..
”Paljonko maksoi.” Mies kysyi, kun astuin putiikista ulos, uusi upea pipo päässä. 
”Ei montaakaan kymppiä.” Vastasin, ja perään luettelin itselle jo perinteeksi muodostuneen litanian siitä, että miksi haluan panostaa kotimaiseen. Noh, kyllähän se tosiaan useamman kympin (yli viiskymppiä) maksoi. Mies pyöritteli silmiään.
Useamman kympin maksoi myös PAPUn legginssit ja LÄMMIN ILO designin laukku. Kun ostaa harkiten harvoin, voi kotiäitikin panostaa laatuun sekä persoonallisuuteen. Ne on aina ihana pukea päälle – niin arkeen kuin vähän juhlaankin. Plus, että niitä arvostaa hurjasti paljon henkkamaukkaa enemmän.
Onko yli viiskymppiä sun mielestä vähän liikaa yhdestä piposta?
Oli tai ei, niin kyllä nyt kelpaa pikkuflunssassa leikkipuistossa turbaanipäissään värjötellä!
Terkkuloisin,
Maru

Kommentit (14)

 1. Ruut

  Onhan se paljon rahaa, mutta ymmärrän silti 😉 Tosi hyvältä näyttää muuten kokonaisuus!!

  • maru

   Voi kiitos! Ihanaa, että sieltä löytyy ymmärrystä. 🙂

 2. piia/pilkkeitä

  Samaa mietin kun Vimman kultaleggareita ostoskoriin nakuttelin, mutta kun ne postiluukkuun kolahti niin enpä harmitellut enää eurojen perään. Joskus se vaan kannattaa maksaa eli peukku turbaanipipolle! 🙂

  • maru

   Oih, ne kultaleggarit on ihanat! Itse en niistä aiemmista väreistä ole innostunut, mutta jostain syystä ne kultaiset blingblingit kiinnostaa. Ehdottomasti, panostamisen arvoinen ostos sielläkin! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *