Tuliaisia minulta minulle

Olen kohtalaisen innostunut ruoanlaittaja etenkin, jos saan tehdä sen rauhassa ja ilman, että kukaan roikkuu lahkessa ja huutaa syliin. Meidän keittiö on melko pieni ja säilytystilaa vähän – etenkin kaikille tälläisille pulloille ja puteleille. Tavaroita joutuu pitämään tasoilla ja silloin avainsanaksi nousee kauniit päivittäistuotteet. 
Nicolas Vahé on ehdottomasti yksi mun lemppareista. Helsingin reissulta nappasin nämä mukaan ihanasta sisustuskauppa Pinosta. 18€ oli aika suolainen hinta oliiviöljystä, mutta pulloa voi täyttää myöhemmin markettitavaralla. Tosi kivoja tuotteita viedä vaikka tuliaisena mökkiläisille!
Tuon suolapurkin olen tehnyt joskus pilttipurkista ja samanlainen löytyy sokerille. Lusikka on marimekkoa ja nyt harmittaa, että ostin vain yhden. Kovassa käytössä ovat, niin suola kuin tuo lusikka.
Täällä meillä rymsteerattiin taas eilen ihan urakalla. Pojat muutti samaan huoneeseen ja tein vauvan huoneesta meille työhuoneen. Lattiakaakelimaalit saapuivat eilen, joten toivottavasti pääsen pian hommiin!
Mukavaa keskiviikkoa!

Kommentit (10)
 1. mrs Finland
  10.6.2015, 06:04

  Saakohan noita lusikoita enää? Vai olikohan myynnissä vain tietyn ajan? Pitäisi aina vaan ostaa kun löytää jotakin! Minua on jäänyt harmittaa monet jutut, kuten ne arabian mansikka-ja mustikkamukit!

  1. Saa, mutta ei ainakaan tätä väriä. Nämä mustavalkoiset oli muistaakseni toissa jouluna myynissä. Toivon, että tulisi vielä. Mansikat ja mustikat kaivelee minuakin! Pitää lähteä metsästämään nerttikirppareilta. 🙂

  2. Tulevana syksynä talven mallistoon on tulossa mustia ja punaisia neljän lusikan settejä! Kuoseina Karakola, Papajo, Muija ja Tasaraita jos oikein muistan! 🙂

 2. Irmastiina Ruusukummusta
  10.6.2015, 06:15

  Kauneus on puoli ruokaa..:)

  1. Kyllä, juuri näin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *