Toteutuneita koruhaaveita

Olen melko huono käyttämään koruja.
Useimmiten minulta löytyvät samat mustat pallokorvikset ja joskus harvoin kaulasta pitkä riipus. Niidenkin käytössä tosin olen hieman petrannut ja ryhtynyt kaivelemaan kaappien kätköistä kivoja riipuksia, jotka ovat olleet pitkään käyttämättä. En oikeastaan tiedä että miksi, sillä ihailen usein ihmisiä, jotka osaavat asustaa koruilla. Jostain syystä koen korut epäkäytännöllisiksi ja jäävät ehkäpä juuri sen vuoksi arjessa käyttämättä.
Tänä jouluna pukki kuitenkin muisti minua parilla koruhaaveella. Olen jo todella pitkään halunnut Uhana Designing pisarakorvikset ja tämän talven himotus on ollut tuo ruusukultainen rannekello. Kappas, sain molemmat! Pukki oli osannut valita pisaroista kaiken lisäksi täydellisen värin. 
Kiitos pukille! ♥
Millainen korujen käyttäjä sinä olet?
Kommentit (14)
 1. Saga / Niittykulma
  30.12.2014, 07:44

  Oi voi, aika samoilla linjoilla mennään korujen käytössä. Kaverin alkaessa tehdä koruja itse, olen vähän petrannut niiden käytössä, mutta aika vähäistä se edelleen on. Rakastan koruja ja haluaisin niin osata käyttää niitä enemmän.

  1. Sama täällä. Itsekin olen väsäillyt ja niitä jonkin verran käyttänytkin. Ehkä tässä olisi meille hyvä uuden vuoden lupaus – "käytän koruja enemmän." 🙂

 2. S - Beauty of Life
  30.12.2014, 08:49

  Aivan ihana tuo kello!! Minkä merkkinen mahtaa olla?

  1. No niin on! Merkki on Bering. Timanttinen ainakin myy näitä. Tosi kivoja ja kohtuuhintaisia kelloja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *