Torstain top 5.

1. Pölyjen pyyhintä on kotitöistä ärsyttävin. Eilen, kun pojat nukkuivat yhtäaikaa päiväunet (upeeta!), otin mikrokuituliinan pitkästä aikaa esiin. Nyt on taas tilaa hengittää! 

2. Vaaleanpunainen vanha keittiönkaappi näyttää näin keväisin entistä vaaleanpunaisemmalta. Keltainen sopii täydellisesti hempeän pinkin kaveriksi ja aina vain tuon kaappi hurmaa minut olemassaolollaan. Olen jo oikeastaan täysin kuopannut maalauspohdinnat tämän kaapin osalta – on se vaan kaikessa ristiriitaisuudessaankin niin sopiva juuri tuohon ja juuri tuollaisenaan!

3. Eilen meillä kävi lapsuusmaisemien paikallislehden toimittaja tekemässä juttua. Pääsiäisen jälkeen tästä lisää ja ehkä jostain muustakin kivasta.

4. Kevät on tuonut mukavia uusia tuulahduksia tullessaan ja muutaman tuunausprojektikin on jo mielessä. Ensi viikolla mies on jälleen isyyslomalla, joten saattaapa olla, että meikeläisellä jää vaipanvaihdolta aikaa myös johonkin muuhun mielenkiintoiseen! Jes! 

5. Meidän vauva näyttäisi löytäneet rytmin (ainakin toistaiseksi). Pikkuinen hurmuri käy yöunille jo klo 18.00 ja nukkuu yönsä yhden herätyksen taktiikalla. Äiti tykkää! 
Kommentit (12)
 1. S - Beauty of Life
  26.3.2015, 13:10

  Tuo tapetti on niin kaunis <3

  1. Niin on! Tykkää siitä kans aina ja aina vaan. <3

 2. Jossu / Maailman Paras Paikka
  26.3.2015, 16:24

  Onhan toi kaappi todella hellyyttävä! Ja hei, nakkaahan mua sillä sähköpostilla, kunhan ehdit 😉

  1. Sitä se tosiaan on. Niin, ja hyvä kun muistutit. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *