Topi-Keittiöden inspiroivat uutuudet

Kaupallinen yhteistyö: Topi-Keittiöt Oy

Alussa on aina idea.

Suunnittelijan työssä kaikki alkaa aavistuksesta. Ajatuksesta, josta luova prosessi lähtee käyntiin. Yksi löytää inspiraation luonnosta, toinen muodista ja kolmas kaupunkikulttuurin sykkeestä. Mielikuvituksemme on rajaton ja taitavimmat siirtää omat ajatukset konkretiaksi ja luovat uutta.

Topi-Keittiöt esitteli Habitaressa kalustemalliston uutuudet ideakartastona, jossa Kalajoen paikat nivoo yhteen inspiroivat kokoelmat ovimalleista, vetimistä, tasoista ja välitiloista. Topi-Keittiöden mallistosuunnittelija Pirjo Koskela-Nyman sommitteli yhdeksän erilaista kokonaisuutta, jossa Topi-Keittiön uutuustuotteet ja kokonaisuudet oli koottu ovimallien päälle. Ideakartasto vie sinut kuvitteelliselle matkalle merenrannan maisemiin, Kalajoen tunnetuimpiin paikkoihin ja kyliin.

Materiaalien värit sekä tekstuurit on helppo kuvitella toimimaan yhdessä, kun ne on nostettu ideakartoin esiin ja rinnakkain. Esimerkiksi Tynkä -malliston mustikansininen mattapintainen Kosketus -ovi näytti upealta yhdistettynä kuparinhohtoisiin vetimiin ja kivikuvioituihin pintoihin.

Kun sävymaailman poimii luonnosta, ei lopputulos voi mennä pieleen ja alkuun rohkealtakin tuntuvat valinnat toimivat hyvin yhdessä.Kokoelmiin on tuotu ripaus tekstiilejä ja näihin yhteensopivia maalisävyjä.

Vaikka suomalaiset sisustustuulet ovat vielä kovin pelkistettyjä, Topi-Keittiöllä uskotaan, että voimakkaat kivikuviot ja luonnon omat pehmeät sävyt ja materiaalit nousevat pian blogeista sekä katalogeista valtavirtaan. Ideakarttoihin on haettu ideoita Euroopan sisustusmessuilta ja nyt tulevaisuuden suuret suuntaviivat on räätälöity skandinaaviseen makuun sopiviksi. Täytyy myöntää, että hyvin on onnistuttu ja todella toivon, että kalusteasiakkaat rohkeasti tarttuisivat ideakartaston maailmaan ja uskaltautuisi kokeilemaan jotain ihan uudenlaista – vaikka kodinhoitohuoneen kalustevalinnoissa.

Kokoelmat suunnitellut sisustussuunnittelija Pirjo Koskela-Nyman on tehnyt yhteistyötä Topi-Keittiöiden kanssa jo vuodesta 1996.

Keittiöunelmat rakennetaan usein käytäntö edellä. Kuinka paljon meillä kokkaillaan ja miten suuri pakastin tarvitaan? Miten lasten välipalat saadaan koulupäivän jälkeen mahdollisimman mutkattomasti järjestettyä ja kuinka laitteet sijoitellaan suhteessa vesipisteeseen?

On onni, että visuaalisuuden ei tarvitse kärsiä, kun pohdimme kiinteiden kalusteratkaisujen käytännöllisyyttä. Taitavan keittiösuunnittelijan tehtävä on tuoda sinun visio konkretiaksi ja toimiviksi ratkaisuiksi. Uskon, että Topi-Keittiöillä odotellaan kovasti, että suunnittelijat pääsevät toteuttamaan rohkeitakin visioita ja keittiöunelmia uuden malliston pohjalta.

Millaisesta keittiöstä juuri sinä haaveilet? Iskeekö edelleen ajaton valkoinen, puhutteleeko tunnelmalliset beigen ja ruskean sävyt vai valkoisen rinnalle pian klassikon asemaan nouseva kokomusta? Vai kenties jotain paljon rohkeampaa?

Ideakartaston löydät täältä sekä uudet inspiroivat mallistot tämän linkin takaa. Tutustu, ihastu ja laita unelmat toteen!

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *