Top vitonen ja arvonnan voittaja

Tiedätteko jo sellaisen blogin kuin Mintunmustaa? Tosi ihana blogi, käy vaikka kurkkaamassa! Silja Maaria Mintunmustaa blogista haastoi minut kertomaan minun topvitosen aihealueina: 
Unelmapäiväni.
Mitä haluaisin oppia tekemään.
Mitkä pikkublogit haluaisin esitellä.
Sisustusostoslistani top 3 (tällä hetkellä).
Missä olen hyvä.
Unelmapäivääni kuuluu kesä, aurinko, hyvä ruoka, ystävät ja lämmin tunnelma. Tämä kuva on viime juhannukselta ja riippukeinussa äiti. <3
On monta asiaa joita haluaisin oppia tekemään. Kuten virkkaamaan, neulomaan ja soittamaan esim. kitaraa. Mutta ehkä arjen järjestämisen (ja rahan säästön) kannalta olisi kiva oppia tekemään ruokaa tyhjästä. Aivan kuten siskoni ja hänen miehensä. Ovat kokkeja meinaa. Ainiin, minulla on heitä ikävä – asuvat Australiassa. Nyyh.
Tykkään näistä blogeista paljon ja toivoisin, että sinäkin löytäisit näihin: 
Nyt olisi tarpeellista saada lapselle uusi matto. Annon nami on yksi vaihtoehto. Tyynynpäällisiä ei ole koskaan liikaa ja meidän makkariin olen miettinyt, että hommaisin tämän hyllykön. 
Kuvat: marimekko, h&m, kodin1, ellos.
Olen hyvä tarttumaan toimeen ja teen asioita rivakasti. Jos minua häiritsee jokin asia, pyrin itse tekemään tilanteeseen muutoksen. Oli kyse sitten kodista tai työstä. 
Tässä ne vastaukset nyt sitten oli – lyhyesti ja ytimekkäästi, kuten tapoihini yleensä kuuluu. 🙂 Haastan top vitoseen jo aiemmin mainitsemani kivat blogit ja kysymykset teille kuuluu:
1. Kotisi suosikkikaluste?
2. Turhin asia, jonka omistat?
3. Paikkakuntasi 3. parasta paikkaa?
4. Mitä et koskaan hankkisi kotiisi?
5. Mistä pikkublogeista tykkäät? Mainitse vaikkapa 3kpl. (Tää oli niin hyvä keino löytää uusia kivoja blogeja, että laitan tämän kyssärin eteenpäin.)
Ateljee Keltaisen Talon julisteen ja teippitarhan pussukat voitti arpa numero 102 (arvonnan suoritti random.org) Satu WillaFox -blogista. On muuten ihana blogi. Onnea, onnea! Laitatko Satu minulle yhteystietosi, jotta saan paketin postiin. 
Minä lähden nyt maalaamaan pojan huoneeseen piparikuviota. Heippa!
Kommentit (14)
 1. Mukava postaus 🙂 ja ihanat kuvat 🙂 voi tuota riippukeinu kuvan kesän tunnelmaa, ihan mahtava ♡

  Mukavia remppahetkiä 🙂

  1. Voi kiitos. <3 Kesäkuva on kyllä niin herkku. Tulis jo – kesä. <3

 2. Jenni/Kukkurakoti
  18.3.2014, 08:13

  Kiva lueskella vastauksiasi! 🙂 Ja kiva tosiaan löytää uusia blogeja tuon yhden kysymyksen avulla, kävin heti katsastamassa. Mukavaa tiistaita!

  1. Jee! Hih, kiitos! 🙂 Saa tosiaan tulla muutenkin vinkkailemaan, jos löytää jonkun kivan uuden pienen blogin. On niin paljon kivoja, joista ei tiedä mitään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *