Thonetit kirpparilta

Olin tässä keväällä 3D mallinnuskurssilla Valontalon Emilian kanssa. Emilia oli bongannut vanhat Thonetin tuolit tori.fi:stä ja yllytti minut pelastamaan ne omaan kotiin. Soitin myyjälle ja kävin hakemassa tuolit heti seuraavana päivänä. Pohjasta löytyi leimat ja kunto oli hyvä.
Ensin ajattelin, että olisin myynyt ne kalliimmalla kuin mitä olin ostanut, mutta tulin toisiin ajatuksiin. Sen lisäksi, että tuolit ovat kauniit, on niissä myös tolkuttoman hyvä istua! Tuolit käy kivasti olkkarin tuolivanhuksen kavereiksi ja tuovat vähän syvyyttä ruokaryhmään.
Meillä on tällä hetkellä kaksi jääkaappia keskellä olohuonetta, poissa keittiölattian maalauksen tieltä. Mikro on siirretty toistaiseksi tuonne pöydän takana olevalle tasolle. Nurkassa römöttää myös päivittäisessä käytössä oleva punainen varsi-imuri, joka ei ole esteettisesti mitenkään erityisen kaunis. Hieman on siis paikat huiskin haiskin, mutta kelläpä ei olisi. Omaan silmään, oman kodin kuvissa, pistään aina nämä epäolennaisuudet, mutta tuskin sinä olisit niitä edes huomannut..
Huomenna lähdemme kahdestaan ensimmäistä kertaa yönyli reissulle miehen kanssa, ilman lapsia. Edellinen kerta taisi olla, kun jätimme esikoisen mummolaan ja lähdimme kohti synnytyssairaalaa. Tälle kesälle on kolmet häät, joista huomiset juhlat ovat ensimmäiset. I H A N A A ! (Ja vähän myös jännää.) 
Kommentit (10)
 1. S - Beauty of Life
  26.6.2015, 09:51

  Oikein ihanaa reissua teille ja nauttikaahan 🙂

  1. Oih, ja kyllä me muuten nautittiin. Oli ihanaa! 🙂

 2. Silja Maaria
  26.6.2015, 12:25

  Jännän ihanaa hääreissua! 🙂

  1. Kiitos! Oli muuten ihan super-hauska reissu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *