Blogit
Marulla

Tervetuloa uuteen blogikotiin!

Moikka kaikille uusille ja vanhoille lukijoille ja tervetuloa Marulla sisustusblogiin! Elämä on ollut remontin vuoksi kiireistä, mutta kaiken hässäkän keskellä halusin tulla moikkaamaan teitä näin pikaisesti.

Nuapurissa blogi siirtyi 1.8. Meillä Kotona -sivustolle ja samalla blogin nimi muuttui Marulla sisustusblogiksi. Täällä parhaillaan yritän opetella uuden blogipohjan käyttöä ja muun muassa banneri kaipailee fiksausta. Huhuh, ei sitä mieluisinta hommaa ollenkaan!

Toivottavavasti mahdollisimman moni vanha lukija siirtyy mukanani myös tälle uudelle sivustolle ja seuraamaan elämää uudessa kodissamme Jyväskylässä. Tervetuloa myös uusille lukijoille ja kerrottakoon taustoista teille vielä sen verran, että muutimme juhannuksen jälkeen perheeni kanssa Kuopiosta Jyväskylään ja rakennamme täällä nyt uudenlaista elämää ja sisustusta kerrostalokodissa.

Blogimuuton ohella keittiöremontti on viimeistelyjä vaille valmis. Esittelen sen teille heti, kun saan vielä viimeiset maalaukset ja sipistelyt tehtyä. Tässä kuitenkin pienen pieni sneak peakki meidän uuteen keittiöön.

Nyt kun keittiö alkaa olla valmis, pääsen vihdoin ja viimein sisustamaan koko kotia ihan toden teolla. Keittiöremontti aiheutti kodissamme hetkellisen kaaoksen ja moni nurkka on vielä pahasti keskeneräinen. Tuttuun marumaiseen tapaan tässäkin kodissa tullaan näkemään väriä, iloa ja elämää.

Syksyn saapuminen, muutto sekä yrityskuvioiden rakentaminen uuteen kaupunkiin vie taatusti aikaa ja voimia. Elokuu tuo tullessaan aina ihania muutoksen tuulia ja onpa kuukausi minulle itselleni se kaikkein mieluisin. Loman jälkeen koittaa odotettu arki ja vajaan parin viikon päästä juhlin itse pyöreitä. Tänään minulla ja miehellä on neljäs hääpäivä, jota tuskin juhlimme sen kummemmin. Tosin illalla, lasten mentyä nukkumaan, poksautamme kuoharin uudessa ihanassa keittiössä!

Kuullaan taas!
Maru

Kommentit (8)

 1. Johanna

  Ihana uusi keittiö, innolla kuvia odotellen! Mistä pn nuo keittiön hyllyn kannakkeet hankittu?

  -Pappadiippa

  • maru

   Itsekään en malttaisi odottaa, että pääsen esittelemään keittiön teille kokonaisuudessaan. 🙂 Keittiön kannakkeet on hankittu Perobasta (jota tosin ei enää taida olla olemassa). Muistaakseni House Doctorin mallistoa.

 2. Heli

  Hei, millä sävyllä olet maalannut kuvassa näkyvät seinät? Näyttää ihanalta!

  • maru

   Moikka! Teen vielä oman postauksen kaikista kodissa käytetyistä maalisävyistä. Tämä keittiön sävy on Tikkurilan Neito. 🙂

 3. Tiina

  Onnea uuteen blogikotiin! Löysin blogisi vähän ennen muuttoanne ja mielenkiinolla jäin seuraamaan. Kodistanne on tulossa kaunis ja osaat luoda kivoja, uudenlaisia yksityiskohtia.
  Minä juhlin tänään mieheni kanssa 26. hääpäivää 🙂 Tuntuu, että se helteinen elokuun 3. oli just eilen!
  Ihanaa juhlapäivää teille, Tiina

  • maru

   Moikka Tiina ja kiitos! <3 Tosi kiva kuulla myös teistä uusista lukijoista ja ihana kun jätätte kommenttia – piristää aina mieltä. Oih, 26 -vuotta on jo erittäin kunnioitettava suoritus. Toivottavasti mekin joskus pääsemme juhlimaan samanlaisilla numeroilla. 3.8. on hyvä päivä mennä naimisiin ja meilläkin silloin sää suosi helteen merkeissä. 🙂 Oi sitä päivää!

 4. Essi/St. Black

  Tuosta keittiöstä tuli niin kiva! Toi seinän mallaus/hylly-systeemi on niin hyvä, että taidan pölliä sen idean tulevaisuuden kotiin 😉

  • maru

   Hei kiitti! Avohyllystä tyli kyllä super-kiva ja tarpeellinen väripilkku, jota on sitten helppo vaihtaa vaikkapa trendien mukaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *