Terassin suunnittelua

Hylly, pöytätabletti, pöytäryhmä ja ruukku, Ikea.
Pehmusteet ja puusäleikkö, Kodin1.
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! 
Kävimme torstaina testaamassa tuota Ikean pöytäryhmää ja täytyy sanoa, että vaikutti tosi jämäkältä ja hyvälaatuiselta. Valinnassa vaikuttaa aika pitkälti hinnan lisäksi myös se seikka, että laadun täytyy kestää ympärivuotista ulkoilua (varastoon ei yksinkertaisesti mahdu). Tässä pöytäryhmässä ei ole lainkaan puuosia, joten se ei vaadi huoltoa – sehän passaa meille! 
Teräshyllyn kaveriksi ajattelin hommata saviruukkuja ja jotakin vihreää. Mahdollisesti myös puisia koreja tms. maanläheistä. Väriä voi sitten olla runsaasti astioissa ja tekstiileissä. 
Säleikkö ja siihen versoilevat humalat toimittavat kasvaessaan aurinkovarjon virkaa.
Joko teillä on terassi käyttökunnossa? 
Kommentit (10)
  1. Viivi / Valkoinen Soihtu
    13.4.2014, 08:42

    Voihan että, miten kivoja suunnitelmia! Meillä on jo terassikalusteet ja grilli raahattu terassille, vielä pitäisi hankkia jotain kivoja kukkasia ja muuta pientä:)!

    1. Teillähän on siellä jo tosi hyvällä mallilla! 🙂 Niin ja hei, kiitti Viivi! <3

  2. Meillä on kans etsinnässä sohvaryhmä ja muuta. Terassin lattia pitää käsitellä ym.. Kovasti olen surffaillut netissä ideoita etsien.

    1. Yllättävän vaikeaa löytää just sopivan kokoisia ja näköisiä asioita terassille. Toivottavasti etsinnät ovat tuottaneet jo tulosta! Jään innolla odottamaan, että miltä teidän terassi tulee näyttämään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *