Täydet päivät

Päivät ovat täyttyneet tiiviisti tavaroiden kuljettamisesta tilasta toiseen.

Purettu muuttotavaroita yksi rytöläjä kerrallaan ja etsitty jokaiselle tavaralle omaa uutta paikkaa. Todettu, että liinavaatteille tarvitaan todellakin lisää säilytystilaa ja ehkä vielä yksi kaappi tärkeille tavaroille ja papereille. Yksi taulu voisi asettua tuohon ja näistä muutamasta voitaisiin kenties luopua. Vanhat tärkeät valokuvat kaipaisi uusia kehyksiä, jotta sopisivat paremmin tähän uuteen.

Ollaan fiilistelty omaa pihaa ja vapautta. Iloittu siitä, että järvimaiseman ja meidän väliin rakenteilla oleva rivitalo ei peittänytkään koko näkymää vesistöön. Tilasin kotiin kerrankin kunnon verhot, sillä sälekaihtimilla en halua peittää näitä olohuoneen ikkunoita. Teen sitten verhoista oman postauksen, jahka saan ne tänne muutaman viikon päästä.

On ollut niin ihanaa hääräillä keittiössä ja muuttohärdellistä huolimatta olen pikkuhiljaa löytänyt jälleen ilon kokkailuun. Jostain syystä arki tuntuu tällä uudessa nyt paljon entistä kepeämmältä, vaikka tämän muuttamisen jälkimainingeissa mieli voisi hyvinkin olla läpeensä uupunut.

Rakastan näitä uusia alkuja!

Kommentit (4)
 1. Taru Puttonen
  17.8.2019, 18:55

  Hei, jee! Ihana päästä kurkkaamaan teidän kotia. Ja mielenkiinnolla odotan miltä esim. keittiö näyttää rempan jälkeen! Voi kun saisi itsekkin laittaa paikkoja uusiksi. Jännästi näin kolmessa vuodessa se silloin niin täydellinen koti alkaakin kaivata kaikenlaista pientä muutosta!

  -Päiväkodin Taru

  1. Siellä heti oltiin kärppänä! 😉 Minuakin jännittää tuo keittiö ja toivottavasti saadaan mahdollisimman pian se uusittua. Kummasti sitä kyllästyy ja omia nurkkia katsoo niin kriittisesti. Aina olisi paranneltavaa, mutta siksipä tämä sisustelu onkin niin mukavaa! 🙂

 2. Sanna palomäki
  17.8.2019, 18:55

  Voi että ihana koti teillä.Tsemppiä teille muuttoon! Kyllä se siitä 🙂

  1. Kiitos! Tämä on kyllä ihana paikka olla ja asusustaa – jo näin viikon kokemuksella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *