Blogit
Marulla

Täydellinen nude ja kotimainen valaisin uutuus

Olohuoneen musta seinä on ollut älyttömän kiva! Olkkari on kuitenkin näyttänyt jo melko kauan ihan samalta ja tässä olen jo pidempään pohdiskellut, että jotakin pitäisi tehdä. Ihastuin telkkarissa yhteen kotiin, jossa oli ihanasti käytetty nuden, mintun ja petroolin sävyjä. Sekaan oli sotkettu myös keltaista ja vaaleanpunaista. Vau, se oli niin upea koti ja jäi mieleen. Siitä inspiroituneena lähden toteuttamaan meidän olkkaria ja maalaan sohvan taustaseinän tällä Tikkurilan H405 sävyllä, joka ainakin värikartan mukaan näyttää juuri oikealta. 
Kerroin miehelle maalaussuunnitelmista:
Aion maalata ton olkkarin mustan seinän piiloon.

Aijjaa, senku.

Etkö kysy edes, että millä värillä?

En. 

Ok. Kiitti! 
Noh, sitten siihen valaisin uutuuteen! Olen mukana järkkäilemässä Kuopio Designmarkettia ja yhdeksi myyjäksi ilmoittautui kotimainen valaisinvalmistaja BLOUN. Minulle ihan uusi tuttavuus ja ihastuin ikihyviksi! Kaikki työvaiheet on toteutettu käsityönä ja nämä ihanat värikkäät lasikuvut on käsin puhallettu. Etenkin tämä petrooli Nest Pedant -houkuttelee ja innolla odotan, että näen nämä livenä huhtikuussa designmarketissa. 
Mitäs tuumaat olkkarin suunnitelmista?


Kommentit (10)

  1. S – Beauty of Life

    Wautsi! Tämän haluan nähdä :). Teillä on hyvä communication miehen kanssa 😀

    • maru

      😀 No eikös olekin! Nyt vaan pitäis roudata itsensä siinne maalikauppaan ja laittaa töpinäksi! Minäkään en malta odottaa, että mitä tästä tulee. Joko tosi hyvä, tai sitten ihan jotain kauheaa! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *