Tavallinen koti-ilta / voita 1000€ lahjakortti

Kaupallinen yhteistyö: A-lehdet Oy

Arki on siitä jännä tapaus, että sitä ei osaa arvostaa ennen kuin hyppää hetkeksi pois.

Lähdin maanantaina työmatkalle Kuopioon ja palasin takaisin torstai-iltana. Vaikka sotkusta ja arjen härdellistä on ihana hetkeksi väistyä muualle, ei ole kodin voittanutta. Voi hyvän tähden, kuinka ikävöin takaisin!

Arki on peruselämää, joka saa juhlan tuntumaan erityiseltä. Arki täytyy rutiineista, kiireestä, kiukusta ja makaronilaatikosta. Puhtaan pyykin tuoksusta, lapsen lämpimästä halauksesta ja siitä, että mies lähes joka aamu herää ensimmäisenä, tyhjentää yöllä jyllänneen tiskikoneen ja keittää puuron.

Lapsiperheessä päivät täytyy rutiineista, mutta se ei tarkoita että elämä olisi tylsää. Rutiineja on helppo rikkoa tekemällä iltapalaksi banaanilettuja, sytyttämällä kynttilä iltapalapöytään tai pyöräyttää pikkuisen parempi smoothie. Kuulostaa kreisiltä, eikö!

Rakastetaan olla kotona ja me ei tehdä kotona yleensä mitään erityistä – nämä kuvat on otettu ihan tuiki tavallisena torstai-iltana, jolloin koti on aidoimmillaan ja alkuviikon härdellistä johtuen ei myöskään siisteimmillään. Ollaan yhdessä, luetaan kirjoja, katsotaan telkkaria, ulkoillaan, siivotaan ja laitetaan ruokaa. Perjantaisin on herkkupäivä, jolloin koti-ilta muuttuu arjesta pikkuisen paremmaksi. Parasta arjessa ja kotona olemisessa on tietenkin se, että siellä saa tehdä mitä huvittaa ja olla juuri sellainen kuin on.

Meille on tullut tietoinen tarve hidastaa omaa elämän rytmiä ja kodista on tullut entistä merkityksellisempi paikka paeta kodin ulkopuolella olevaa hektistä ja vaativaa elämää. Ikuisena kotihiirenä koti-iltojen lanseeraaminen trendikkääksi kotoiluksi herättää itsessä lähinnä hupaisia ajatuksia. Samaan sarjaan menee hyggeily. En kuitenkaan usko, että kukaan viettää kotonaan aikaa ainoastaan ilmiön vuoksi, mutta sen allekirjoitan, että kodista on tullut meille enstistäkin tärkeämpi paikka eheytymiseen.

Osallistu Suomen suurimpaan koti-iltaan ja voita 1000€ lahjakortti!

Mutta hei, nyt on hyviä uutisia meille kotoilijoille. Meillä Kotona sivusto järjestää Suomen suurimman koti-illan, johon myös sinä pääset osallistumaan!

Ota kuva koti-illastasi ja lisää se Instagramiin tunnisteilla #meilläkotona ja @meillakotona_fi. Arvontaan voi osallistua välillä 1.-10.11.2018, kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 1000e:n lahjakortin Finnish Design Shopiin. Arvonta suoritetaan 14.11. ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Käy lukemassa vielä tarkat osallistumisohjeet täältä. Suosittelen ottamaan seurantaan myös Meillä Kotonan facebook -sivun, jossa saat muun muassa hyödyllisiä vinkkejä sisustamiseen ja herkullisia ruokaohjeita arkeen ja juhlaan.

Ja hei, 10.11. pääset myös seuraamaan meidän perheen ihan tavallista koti-iltaa Instagram Storiesissa! Jos et vielä seuraa minua Instagramin puolella, niin ota haltuun @maruhautala ja tule kurkistamaan meidän arkeen.

 

Nyt kuitenkin odotetun viikko-ohjelman pariin, eli pizzapohjan leivontaan ja karkkikaupoille. Ihanaa viikonloppua kaikille ja tsemppiä arvontaan!

 

-Maru

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *