Synttäriarvonta // Myllyni

Rautalammilla, Pohjois-Savossa sijaitsee hurmaava sisustuskauppa Myllyni. Bongasin sisustuskaupan erään blogin kautta ja yllätyin täysin, sillä en tiennyt tälläisen kaupan olemassaolosta vaikka lapsuudenkotini on kivenheiton päästä Myllyni -puodista. Sinne oli pakko päästä!
Myllyni on täynnä pohjoismaista selkeyttä, luonnomateriaaleja ja mennen ajan tuomaa patinaa. Sulassa sovussa näiden kanssa on aasialaisia sisustuselementtejä, jotka putiikin perustaja Päivi on valinnut toimimaan samassa linjassa pohjoismaisen puhtauden rinnalla. 
Myllyni kauppaan pääset tästä linkistä ja Päivi avaa oman kivijalkapuotinsa sovitusti. Kannattaa siis ottaa rohkeasti yhteyttä, jos haluaa käydä piipahtamassa ihastuttavassa puodissa aukioloaikojen ulkopuolella. Tällä hetkellä kivijalkapuoti on avoinna vain kerran viikossa. Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan – ihana paikka ja aivan mielettömän ystävällinen palvelu sekä välitön tunnelma! Jos kivijalkapuoti on liian kaukana, voi aina klikkailla itsensä nettikauppaan ja nopean toimituksen vuoksi pääset nauttimaan ostoksista jo tällä viikolla. 
Olen ottanut näissä blogiyhteistöissä periaatteen, että pyrin nostamaan lukijoiden tietoisuuteen tuotteita tai kauppoja, joilla on kytkös Savoon tai savolaisuuteen. Pysyy jonkinlainen roti näissä arvonnoissa ja yhteistöissä. 🙂 Perustin Nuapurissa blogin melkolailla tasan vuosi sitten ja on hienoa huomata, että mukaan on löytänyt näinkin suuri joukko aktiivisia ja vallan ihania lukijoita! Kiitos teistä jokaiselle. ♥  
Yhteistyössä Myllyni -puodin kanssa järjestän pienen synttäriarvonnan, johon voit osallistua seuraavin ehdoin:
1. Yhden arvan lunastat liittymällä lukijaksi bloggerin kautta (blogin oikeassa reunassa olevasta sivupalkista), tai tykkäämällä Myllyni Facebook -sivusta. 
2. Kaksi arpaa saat tekemällä molemmat.
3. Mutta muista, että arvat lunastat vasta silloin, kun olet kirjoittanut kommenttikenttään mikä/mitkä tuotteet ovat suosikkejasi Myllyni -nettikaupasta? Kerro myös, että monellako arvalla olet mukana. 
Muista laittaa myös s-postiosoite, jos et ole bloggerissa kirjautuneena.

Arvonnan palkintona:
Tine K Home käsin tehty keramiikkakulho (arvo 15€)
Iris Hantverk tiski/siivousliina (arvo 7,90€)
Iris Hantverk tiskiharja (arvo 5€)
Arvonta päättyy 23.9.2014 klo 24.00. 
Onnea arvontaan!
Kommentit (37)
  1. Tiina // Käy peremmälle
    16.9.2014, 11:23

    Suosikkejani ovat Tine K Homen valaisimet sekä ihanat Iris Hantverk tuotteet. Kahdella arvalla mukaan!

  2. S - Beauty of Life
    16.9.2014, 11:38

    Kahdella mukana! Mä en oikeesti tiedä mitä valitsisin!!?? Jotain pikkusälää, musta 5101 tai IH -tuotteita tai ihanan puisen jakkaran tai tai tai … ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *