Synttärit

Ehei, kyse ei ollut lasten syntymäpäiväjuhlista, vaikka värimaailmasta voisi ehkä niin ajatella. Juhlimme tänään minun ja mieheni synttäreitä hyvin, hyvin pienellä porukalla. Mies täyttää ensi viikon tiistaina pyöreitä ja minulla tulee tänään 29 vuotta täyteen! Ihana ikä, sanoisin.
Tajusin perjantaina, että synttäreillä on hyvä olla kakku. Minä en ole mikään kakkuleipuri, vaan pikkuveljen kihlattu on meidän perheen jauhopeukalo ja hän on leiponut perhejuhliin kaikki kakut ja muut makeat. Olen siis jättänyt leipomukset suosiolla niille tyypeille, jotka sen taitaa. 
Olen ihaillut Nannan kakkuja usein ja päätin laittaa kakkutaiturille viestiä, josko hän ehtisi parin päivän varoitusajalla leipaista minulle pienen kakun. Kävipä tuuri, sillä Nanna ehti! Annoin Nannalle vapaat kädet ja täytyy kyllä sanoa, että kakku oli ihanaa. Porkkana-vadelmakakku herkullisella tuorejuustokreemillä. Huhuh. Kyllä tämän siivittämän kelpaisi polkaista käyntiin viimeinen vuosi parikymppisenä. Kiitos Nanna! Kantsii käydä kurkkaamassa Nannan juttuja blogissa Noppasoppa ja instasta noppasoppa.blogi

Kuten teistä moni tietää, niin minun elämä on viimevuosina kokenut aika suuria käänteitä. Alle neljän vuoden sisällä on syntynyt kaksi poikaa, menty naimisiin ja ryhdytty yrittäjäksi. Näin kun sen kirjoittaa itsellekin auki, niin tuntuu aika hurjalta. On ollut rankkaa, mutta pääpaino on ehdottomasti positiivisen puolella. Yrittäjäksi heittäytymisen haasteet eivät ole tulleet yllätyksenä, sillä olenhan lapsuudenkodissa seurannut sivusta omien vanhempien yrittäjyyttä. 
Nautin suunnattomasti vapaudesta ja siitä, että saan tehdä sitä mitä rakastan. Uskon vakaasti siihen, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita ja se ajatus kantaa mukavasti eteenpäin. Siihen kun lisää ripauksen periksiantamattomuutta sekä perheen ja ystävien tuen, niin ei voi mennä huonosti. Välillä kotona saan sekoamiskohtauksia ja silloin koko maailma kaatuu päälle. Jos olisin yksin, niin en pärjäisi. Suurin kiitos kuuluu ehdottomasti miehelle. Kiitos. 
Snapchatissä pääsee kurkistamaan melko kattavasti tämän yrittäjän arkeen. Joten jos kiinnostelee, niin kantsii klikkailla itsensä siihen hommaan sisään ja listätä käyttäjätunnus @nuapurissa. Snapchat on imaissut minut mukaansa ja nautin hurjasti sen aidosta meiningistä! Suosittelen tutustumaan – ja ei, se ei ole yhtään niin vaikeaa, kuin miltä aluksi tuntuu. (Youtubesta löytyy tutorial videoita myös suomeks).
Minulla on vahva tunne siitä, että tuleva vuosi tulee olemaan käänteentekevä. Sitä en vielä tiedä, että mihin suuntaan, mutta uskon olevani vuoden päästä huomattavasti viisaampi. Sitä sitten sietääkin juhlia!

Upeaa uutta viikkoa ja voikaa hyvin!
Terkuin,
Maru
Kommentit (21)
  1. Paljon onnea Maru kaikesta! Ja herkullisen kaunis kakku! Terveisin Karoliina

    1. Kiitos Karoliina! Onnea tarvitaan. <3

  2. Kauniita kuvia ja ihana kakku.
    Paljon onnea teille molemmille sankareille! Jokainen ikä on hyvä, on meistä itsestämme kiinni miten sen haluamme elää. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    1. Voi kiitos! Ja juurikin noin – ikä on asenteesta kiinni! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *