StyleRoom bloggariksi

Kesällä StyleRoom haki uutta bloggaria joukkoonsa. Ajattelin, että miksipäs ei. Elokuun alussa haku päättyi ja mitään ei kuulunut. Unohdin jo koko asian, kunnes sähköpostiin kolahti viesti, että haluavat minut mukaan. KÄÄK! Voi kuinka upeeta! Totesin miehelle. 
Pari viikkoa sitten köröttelin bussilla Helsinkiin. En tiennyt vielä mentoribloggaajia lukuunottamatta, että ketä paikalle saapuu. Perillä tajusin, että miten kovaan porukkaan olin päässyt mukaan – hakijoita oli ollut yli 90 blogia! Siellä minä sitten istuin niiden bloggareiden joukossa, joita olin itse vuosikausia seuraillut. Skumppalasin äärellä. Ilman lapsia. Ei huono!

Mahtavinta on ehkäpä se, että mukaan valikoitui 10 täysin erilaista blogia ja kotia – minä varmaankin edustan sitä kolmekymppisen lapsiperheellisen rivitalokotia. Arvostan sitä, että blogiporukkaa valittaessa oli mietitty monipuolisuutta, jokaiseen sisustusmakuun vähän jotakin.

StyleRoom on sisustusyhteisö, jossa kuka tahansa voi jakaa omia sisustuskuviaan. Yhteisö on lähtöisin Ruotsista ja on siellä noussut merkittäväksi sisustusfoorumiksi – samaan pyritään myös täällä Suomessa. Blogijoukkoa on tarkoitus kasvattaa myöhemmin 30 bloggaajaan ja StyleRoomin tavoite on saada yhteisöön monipuolinen valikoima Suomen parhaimpia sisustusblogeja. StyleRoom on osa A-lehdet OY:tä, joka on yksi Suomen suurimmista mediataloista. StyleRoom myös kehittyy ja kasvaa jatkuvasti, joten on mahtava päästä mukaan aloittamaan täysin uudenlaisessa portaalissa!

Tuleeko joku muuttumaan? No eipä oikeastaan. Saan edelleen päättää, että mitä bloggaan ja milloin. Kaupallisista yhteistöistä mainitaan heti blogitekstin alussa, joten sinä voit jatkossakin lukijana päättää heti, ovatko kaupalliset yhteistyöpostaukset sinua varten. StyleRoom blogeihin liittyminen avaa minulle uusia ovia ja bloggarin näkökulmasta hyödyn portaalin muutoksesta huimasti. Suhteessa teihin lukijoihin ei asiat varmastikaan muutu juuri miksikään. Lokakuussa blogin muutto tulee näkymään myös ulkoasussa – alusta bloggerissa kuitenkin pysyy, mutta Indiedaysin tapaan sivustolle tulee mainosbanneri ja StyleRoom tunniste. StyleRoom nostaa lokakuun alusta lähtien blogipostauksia myös omilla foorumeillaan. Kannattaa siis käydä tykkäämässä StyleRoomista facebookissa ja klikkaille itsesi myös StyleRoomin sivuille.

Ketä StyleRoom blogeihin kuuluu?
(Tässäpä oiva blogilista huippu-ihania sisustusblogeja, jos et ole niihin ennestään löytänyt).
Mentoriblogit:
Verkostoblogit:
Mentoriporukka toimii aktiivisemmin mm. StyleRoomin sivuilla ja ovat hieman erilaisella sopimuksella kuin me verkostobloggarit. Mieletön blogiporukka kaikkinensa ja olen tosi onnellinen, että saan olla mukana tässä kovassa joukossa! Jään innolla odottamaan, että mitä muutto tuo tullessaan ja uskonpa vaan, että vain ja ainoastaan kivoja asioita. Elämässä on tapahtunut viime päivinä muitakin suuria ja ihania muutoksia, mutta niistäpä lisää myöhemmin.

Toivottavasti te lukijat pysytte matkassa jatkossakin ja lämpimästi tervetuloa myös uusille lukijoille, joita on popsahdellut tilastoille mukavan tasaiseen tahtiin. Olo on kiitollinen!

Kommentit (23)
  1. Vau, ONNEA 🙂 Minäkin hain, mutta tiesin jo etukäteen ettei minun blogini kiinnostavuus riitä tuonne, mutta aina kannattaa yrittää 🙂

  2. Ai että! Huippuun porukkaan olet päässyt. Onnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *