Some sitä some tätä somesomesomesome!

Eilen kotiuduin Helsingistä ja Suomen suurimmilta sisältömarkkinoinnin festareilta Ping Helsingistä. Ja kyllä tosiaan, tunnelma oli kuin festareilla ja vau miten hyvin järjestetty! Kiitos. Kerrankin otin kameran mukaan, mutta olen luokattoman huono kuvailemaan silloin, kun olen liikenteessä. Keskityn mielellään hetkeen ja ihmisiin ympärillä, joten kuvia tuli tältäkin reissulta otettua vähän. Ihania ihmisiä ja kyllä se vaan niin taitaa olla, että somemaailma ajaa yhteen samanhenkisiä tyyppejä. 
Mieleen jäi päällimmäisenä se, että bloggaaminen on jo vähän vanhanaikaista. Kehitys ajaa jatkuvasti auttamatta tämän(kin) edelle ja kohti nopeampisyklisempää viestintää. Tulevaisuudessa kuitenkin aidot ja tunteisiin vetoavat asiat nousevat merkityksellisemmiksi ja se jos jokin on ihanaa. 
Matkustin Helsinkiin onnibussilla ja vihdoin minulla oli aikaa perehtyä Snapchattiin, joka on ollut ladattuna puhelimeen jo useamman kuukauden. Vilkaisin muutaman YouTube ohjevideon ja jäin koukkuun. Löydät minut sieltä tietysti nimellä @nuapurissa. Snapchatissa näkyy enemmän arjen elämää ja jotain ihan muuta, kuin mitä blogiin tai vaikka instagramiin päätyy.
Bloggaamista en ole suinkaan lopettamassa ja uskon, että päivän jälkeen sain myös bloggaamiseen uutta potkua! Hurjan hauska ja mieletön harrastus ja olen onnellinen, että hoksasin tämän homman muutama vuosi sitten aloittaa. Blogin myötä olen saanut elämääni upeita ihmisiä.
Somekanavien takana on aina ihminen ja juuri se tyyppi ja tarina on tässä se kaikkein tärkein. Ei välttämättä ne kauniit kuvat tai taito kirjoittaa. Pitää jäädä mieleen – samaistua tai olla ärsyttävä. Asioiden pitää tulla luonnostaan ja somettajan löytää rohkeus olla aito oma itsensä. Toki voi myös näytellä, mutta senkin täytyy olla luontevaa. Sisustusbloggaamisessa kauniit kuvat ovat isossa roolissa, mutta pelkillä kauniilla kuvilla ei erotu massasta. Menestyminen ei ole itselle itseisarvo, mutta totta kai käytän somekanavia lisääkseni tunnettuutta. Valehtelisin jos väittäisin, että nälkä ei kasvaisi syödessä. 
snapchat: nuapurissa

Toivottavasti nähdään Snapchatissa! 
Oletko sinä jo siellä ja mitä ajatuksia somekulttuuri sinussa herättää?

Kommentit (8)
 1. Kati - Tavallista arkea
  15.5.2016, 08:40

  Minulta löytyy Snapchat, mutta käyn siellä todella harvoin ?
  Innostuin vuosi sitten tekemään YouTube-kanavalle tuunausvideoita ja rakastan editoida videoita. Kun tuunausideat loppuivat ja kaikki suunnittelemani jutut oli tehty, oli keksittävä muuta sisältöä, koska editointi on niin kivaa, että sitä halusin jatkaa ja jatkaa. Nyt minulla on mielessä ja suunnitelmissa toinenkin YouTube-kanava, joka keskittyisi vain yhteen asiaan, mutta olen sitä vasta kypsyttelemässä ajatuksissani enkä ole vielä tehnyt päätöstä sen suhteen.
  Ikäisiäni tubettajia (40v.) tai vanhempia, on todella vähän YouTubessa…vielä. Kyllä me vielä tullaan valtaamaan sekin somekanava ?

  1. No nyt äkkiä vloggaajan edelläkävijäksi! Videomatskun tuottaminen on kyllä koukuttavaa puuhaa – kivan erilaista ja vähän aidompaa. 🙂

 2. Tuo kuulostaa kyllä huipulta tapahtumalta, oli varmasti mukavaa!

  1. Oli kyllä kivaa! Ens kerralla mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *