Sohvapöytä

”No niin lapset, nämä ovat nyt äidin tavaroita.”

Vanha arkku sohvapöytänä on jo ehkä sisustustrendejä ajatellen nähty (entäs sitten!), mutta tämä pieni ja siro armeijan arkku saa nyt toimittaa sohvapöydän virkaa olohuoneessa ennen, kun löydän siihen täydellisen yksilön. 
Olen haaveillut sohvapöydästä jo pitkään, mutta en yksinkertaisesti ole löytänyt sopivaa ja omalle kukkarolle ystävällistä vaihtoehtoa. Arkku löytyi nettikirpparilta jo talvella ja mies hioi siitä kuluneen maalipinnan pois. Pitkään arkku on ollut makkarissa miehen sohvapöytänä, mutta tänään se sai uuden paikan tästä. 
Katsotaan kuinka pitkään tavarat saavat olla pöydän päällä rauhassa. Pikkulapsiperheellisenä sitä voi vain haaveilla kauniista ja harkituista asetelmista – etenkin sellaisista, jotka kestäisivät kauniina kuvaushetkeä pidempään. Etenkin kohta, kun kuopus lähtee kurottelemaan konttausasentoa korkeammalle.. Oh my.
Sohvalle olen tässä metsästellyt vähän syksyisempiä sisustustyynyjä. Murretut värit saavat minut syksyn tullen innostumaan, joten saattaapi olla, että pieniä muutoksia värimaailmassa tullaan tässä lähiaikoina näkemään. 

Hyviä sohvapöytävinkkejä otetaan siis ilomielin vastaan! 
Mukavaa viikonloppua. 
Kommentit (7)
 1. Silja Maaria
  21.8.2015, 12:57

  Aina niin kiva ihastella noita teidän kodin väriläiskiä! Hyvää viikonloppua! 🙂

  1. Voi kiitos Silja! <3

 2. Voi sydänparkani, pyörähti ihan vallan nähdessään tuon lasiovien takana olevan vaaleanpunaisen komeuden ♥
  Teillä on hurjan kivan näköistä sisustusta 🙂

  1. No eikös olekin ihana tuo vaaleanpunainen kaunotar! <3 Se on kyllä ehdottomasti meidän kodin aarre ja sydän. Ja kiitos ihanasta palautteesta Marika! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *