Sisustusta portaikon alla

Olohuoneessa on taas puljailtu huonekaluja.

Viime aikoina olen kaivannut hurjasti sellaista kodikkaan rönsyilevää tunnelmaa.

Kiikutin osan kirjoista alakertaan näkyville ja nostin keittokirjat kaapista esille. Vielä tällä viikolla ajattelin maalata olohuoneen roosanvärisen seinän valkoiseksi, jotta väri ei määrittelisi niin paljon tilan muita sävyjä. Olen kasaillut jo jonkin aikaa seinälle sopivia teoksia, mutta vielä yksi isompi maalaus olisi hakusessa. Huoneen värit tulevat siis tulevaisuudessa löytymään seinien sijaan jostain muualta.

Lapset ovat pikkuhiljaa kiikuttaneet leluvarastojaan yläkerrasta alas, joten niille oli keksittävä joku näppärä ja kaunis säilytysjärjestelmä.

Siirsin Ikean klaffipöydän portaikon alle ja nostelin kaappien kätköistä kirjat esille. Klaffipöydän alta löytyi hyvä paikka lasten legoille. Nämä Ikean Kuggis laatikot on ihan huippuja lelujen säilytykseen, sillä ne voi näppärästi pinota päällekäin ja näyttävät kaiken lisäksi ihan kauniilta.

Pienen ja soman kellon hommasin Finnmarin myymälästä. Olin jo pidemmän aikaa haaveillut kellosta, joka muistuttaa vanhoja koulun kelloja ja siitä löytyisi myös numerot. Tämä oli soma ja pieni, joten tarttui mukaan.

Tälle viikolle on lupailtu ihania ilmoja, joten töiden ohella päätin nautiskella auringosta. Yrittäjyyden hyviä puolia on ehdottomasti se, että työtä pystyy järjestämään oman intressin mukaan. Ainakin suuremmilta osin..

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

-Maru

 

Kommentit (1)
  1. Täytyykin käydä Ikeassa ja napata mukaan muutama tuollainen laatikko, näyttävät kivoilta.
    Aurinkoista tiistaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *