Sisusta minibudjetilla

Mukavaa tostaita ja ihanaa tulevaa viikonloppua – itsehän ajattelin aloittaa viikonlopun jo tänään. Jihuu!

Kuten moni teistä tietää, olen erityisen erikoistunut pikkubudjetilla sisutamiseen. Vaikka toisinaan tai siis erittäin harvoin kotiutan arvokkaampia design esineitä, sisustetaan meillä pääsääntöisesti minibudjetilla. Pienellä bloggaajaporukalla kiertää haaste pikkubudjetilla sisustamiseen liittyen, joten päätin laittaa haasteeseen liittyen jakoon 4 parasta vinkkiä, kuinka sisustaa koti edullisesti?

Avohyllyt ovat sisustajan pelastus ja muutosta saa helposti aikaa, kun siirtää tavaroita hyllyltä toiselle ja vaihtelee välillä asetelmien luonnetta. Keittiön avohylly antaa helposti ilmettä koko keittiöön ja vaihtelen välillä siellä majailevia astioita oman fiiliksen mukaan. Toistaiseksi olen pitänyt hyllyn melko tyhjänä, mutta muutamasta kaktuksesta haaveilen myös tänne keittiön puolelle.

Kolua kirpputoreja, kierrätyskeskuksia ja nettikirppiksiä. Käytän joka ilta pienen hetken tori.fi:ssä. Katson läpi alueen huonekalu-/sisustustarjonnan löytöjen toivossa ja isken kiinni etenkin silloin, jos tarjolla on edullista designia. Kierrästykeskuksista tekee hyviä löytöjä etenkin kehysten sekä pienesineiden tiimoilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sisusta viherkasveilla. Viherkasveilla saa super-helposti ilmettä koko kotiin. Itse bongailen alennuksia ja välillä hyviä löytöjä voi tehdä myös kirpputoreilta – etenkin isompia kasveja kannattaa etsiä myös sieltä. Myös ruukkuja ostelen paljon käytettynä, sillä niihinkin saa uppoamaan sievoisen summan rahaa, jos jokaiseen puskaan ostaa upouuden ruukun.

Vaihda väriä. Jätin keittiön laatoituksen väliin pienen ikkunan, jonka väriä on helppo muuttaa helposti ja edullisesti. Maalipurkit on suuremmassakin kokonaisuudessa pieni investointi, mutta muutos on suuri.

Sisustetaanko teillä pienellä budjetilla? Millaisia vinkkejä sinulta löytyy pikkubudjetilla sisustamiseen?

Kommentit (10)
 1. Meillä sisustetaan kanssa pienellä budjetilla – suurin neuvo on kai rohkeus kokeilla. Myös niitä hieman hulluilta vaikuttavia ajatuksia. Eihän ne (välttämättä) ole pysyviä 🙂

  1. Rohkeudesta olen samaa mieltä! Testaamisella tulee yleensä parhain lopputulos. 🙂

 2. Jossu / Maailman Paras Paikka
  8.9.2017, 08:56

  Olipa kiva postaus, tosi hyviä huomioita! Oon itseasiassa miettinyt postausta samasta aiheesta, mutta ehkäpä en heti perään sitä tee, kun tämä haaste näyttää kiertävän aika monessa blogissa 🙂 Mukavaa viikonloppua maalla!

  1. Tottakai laitat postausta tulemaan vaan! 🙂 Hyvä vinkkejä halvalla, tai kenties jopa ilmaisesti, ei ole koskaan jaossa liikaa. 🙂

   1. Suvi / zubiscorner.blogspot.fi
    11.9.2017, 20:43

    Hei ilman muuta mukaan vaan Jossu! 🙂

    1. Nii just! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *