Blogit
Marulla

Seinäkalenterit vuodelle 2016

Täällä blogin puolella on ollut vähän hiljaista. Syy hiljaiseloon on ollut pääsääntöisesti työssä. RIEMU -yritykseni on lähtenyt niin hyvin käyntiin, että en ole liiemmin joulukiireiltä ehtinyt blogin ääreen. Viime viikonloppuna oli Designjoulumyyjäiset ja tiistaina avautui Kuopioon Samu Design PopUp -kauppa, josta löytyy tuotteitani. Viikonloppu meni myös hyvin surullisissa tunnelmissa, kun rakas perheenjäsen haudattiin. Kovia päiviä, joista ei ihan hetkessä tokene normaaliin arkeen. Täällä kuitenkin taas ja yritän piakkoin saada normaalin vireystilan päälle. Välillä on tosin hyvä vähän huilailla.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
Kalenterin hommaaminen on joka vuosi yhtä vaikeaa. Tämä vuosi pärjättiin pelkällä seinäkalenterilla, mutta ensi vuonna on tarkoitus hommata myös käsilaukkuversio. Tällä hetkellä pokkarikalentereista suosikkina on Polkka Jamin viikkokalenteri. Tärkeimpänä kriteerinä kirjamuotoisessa kalenterissa on se, että sivunäkymä on aina viikko kerrallaan. Pysyy homma hallussa, kun on koko viikko avoinna.
Seinäkalenterissa pitää olla tilaa tekstille. Kollaasissa olevat kalenterit on tosi kivoja, mutta ainakin osa näistä on meidän tarpeisiin vähän epäkäytännöllisiä. Menin tällä kertaa kauneus edellä ja valitsin tähän kollaasiin kalenteita myös ulkonäköä ajatellen. Ykköstä ja nelosta lukuunottamatta, kaikki kalenterit ovat kotimaisia. Kakkoskollaasista löytyvä Kanelimaan Aamut, päivät, illat, yöt -perhekalenteri on kertakaikkiaan hurmaava ja saattaapi olla, että päädyn hyvinkin todennäköisesti siihen. 
1. Vanessa Quijano
2. Noa Bembibre
3. Magia Graphics
4. ReStyleGraphic
5. Kanelimaa
6. Saaristo -kalenteri.
7. Polkka Jam
8. Blawhi Graphics
Mitkä kriteerit on sinulle tärkeitä, kun valitset kalenteria kotiin/käsilaukkuun. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!


Maru 

Kommentit (13)

 1. ReStyleGraphic

  A wonderful selection of calendars, thank you for including my black-and-white calendar. I'm glad to be in such a wonderful group of artists.

  • maru

   Really nice that you found my blogpost! I really love your wall calendar. 🙂

 2. Milla

  Vau! Olipa hienoa bongata oma kalenteri näin upeasta seurasta, kiitos 🙂
  t. Milla / Magia Graphics

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *