SAVON blogit

Mitä muu Suomi edellä, sitä savolaiset perässä!
Nyt myös savolaisilla bloggareilla on omat facebooksivut, johon päivittyy jäseneksi liittyneiden bloggaajien tuoreimmat postaukset. Voit siis näppärästi seurata alueen bloggaajien postauksia yhden facebooksivun kautta. Täten voit tehdä myös uusia kivoja blogilöytöjä. Mukana on sisustus-, lifestyle- ja muotiblogeja. Sivubannerissa (tuolla vähän alempana) olevaa logoa klikkaamalla pääset suoraan SAVON blogien facebook-sivuille. Käyhän tykkeemässä! 
Ja hei, jos olet alueen bloggaaja ja haluat mukaan remmiin, niin laita ihmeessä viestiä tuonne SAVON blogit fb -sivustolle, niin pääset lisäämään omat blogipäivitykset kaikkien tykkääjien nähtäväksi. 
Iloisia lukuhetkiä savolaisten blogien parissa!

Lupaan mahdollisimman pian laittaa lisäinfoa edelliseen postaukseen liittyvästä kaakelimaalista (ja vastailla kommentteihin). Muun muassa hintatietoja ja sen sellaisia. Itsekään en tätä tietoa vielä löytänyt netistä ja eilen kun olin menossa rautakauppaan, niin esikoinen löi nenänsä lelulaatikkoon. Se siitä rautakauppareissusta. Sen kuitenkin osaan sanoa, että ko. maalia myy K-raudat.

Kommentit (8)
 1. Retromoderni
  17.4.2015, 06:33

  Hyvä Hyvä!

  1. Loistava keksintö ja teillä taitaakin olla siellä Tampereella myös oma ryhmä! Hienoa!

 2. Sanna Jalkanen
  17.4.2015, 07:43

  Hyvä teille. Minä jään tähän rajan liepeelle 🙂 hei, tänään ilta kuopiossa, onko suositella hyviä ruokapaikkoja? T: sanna. Syvältä.

  1. No voi että! Onkos muuten Keski-Suomella omansa? Etkös sinä sieltä ollut? 🙂 Ja kääk, nyt taitaa vinkit tulla liian myöhään:
   Sokoksen takana meksikolainen ravintola Panza.
   Kalliimpaan makuun OS.
   Ihana ja tunnelmallinen italialainen Isä Camillo.
   Kauppahallin kellarissa Rustik.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *