Marulla
Marulla

Säilytyskaappi seinälle

En voi sietää minkäänlaisia rytöläjiä, joten olen yrittänyt järjestää parhaani mukaan alakerran elämisen siten, että laskupinoille sekä epämääräisille paperilapuille olisi jokin paikka. Säilytyksen pitää kuitenkin olla toteutettu siten, että siihen on esteetön kulku ja siihen pääsee näppärästi työntämään tarpeelliset paperilaput ja elektroniikkalaitteet. Tuntuu nimittäin siltä, että ne liiankin helposti tuppaavat kasaantumaan keittiön tasolle.

Ratkaisu löytyi Ikean Ivar -kaapista jonka kiinnitimme olohuoneen seinään. Alkuun ajattelin maalaavani kaapin, mutta tulinkin toisiin aatoksiin, sillä mäntyinen kaappi näytti yllättävän hyvältä ihan tuollaisenaan vaikkakin ovien väliin jäävää rakoa pitää vielä hieman yrittää säätää. Seinälle nostettuna kaappi on juuri sopivan ilmava ja kaapin päälle saa aseteltua niin kynttilät kuin sisustuslehdet. Nätti, edullinen ja toimiva ratkaisu!

Kaappi toimisi hyvin myös lastenhuoneen säilytysratkaisuna ja pohdinnan alla olisi hommata näitä muutama myös sinne. Pikkupoikien tavaramäärä ja erilaiset aarteet kun tuppaavat iän myötä lisääntymään. Lastenhuoneessa olisi muutakin sisustettavaa hommaa, kuten monessa muussakin nurkassa.

Sisustusbudjetti tosin jarruttelee tällä hetkellä liiankin montaa projektia, sillä se tuppaa olemaan tänä keväänä minimaalisen pieni. Varasimme kesäkuulle odotetun matkan etelän lämpöön, joten saattaa olla, että useampikin haave siirtyy syssymmälle. Ihan kohtuullista, sillä minä taidan olla tämän perheen ainut sisustusintoilija..

-Maru

Kommentit (12)

  1. Maria ”Baby”

    Tuo kaappi on tosi kiva ja kestävä kun on täyspuinen ja vois vaikka sapluunalla töpötellä joillain kivoilla väreillä kivoja kuvioita surenkorentoja tai muuta sellaista. Itselläni on muutama ikean kaappi, nimiä en muista mutta olen ne kaikki bongannut Kyläsaaren kierrätyskeskuksesta oja olen tykännyt niistä paljon. Kierrätyskeskuksista löytää myös silloin tällöin desing huonekaluja eikä maksa paljon. paljon huokeampia kuin uudet ja yhtä siistejä ja ehjiä, suosittelen lämpimästi.

    • maru

      Huippu kierrätyskeskus teillä! Itse olen ehtinyt liian harvoin viimeaikoina kirppareille ja kierrätyskeskuksia koluamaan. Niistä voi tosiaan tehdä ihania löytöjä ja vieläpä ekologisesti. Ehdottomasti peukku täältä! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *